Aluminiştii optimişti în privinţa meciului cu FC Olt

Nici două săptămâni nu au mai rămas până la startul returului şi jucătorii de la ALRO Slatina se şi gândesc la derbiul local, cu FC Olt, din etapa a 16-a din Liga a II-a, seria a 2-a. Mijlocaşul Gabriel Velcovici, venit în această iarnă de lidera Gloria Bistriţa, este de părere că mai sunt lucruri de pus la punct până când jocul se va apropia de ceea ce îşi doresc, dar că prima etapă îi va găsi pregătiţi pe aluminişti. „Nu ştiu dacă jocul este mulţumitor sau nu, mai avem ceva lucruri de pus la punct, n-am reuşit să facem mare lucru cu mingea, sper ca în aceste două săptămâni care mai sunt până la începerea campionatului să punem totul la punct. Sper să câştigăm cu FC Olt, eu sunt încrezător, băieţii sunt toţi motivaţi, sunt sigur că va fi bine”, a mai spus, pentru gazetanoua.ro, Gabriel Velcovici.

Optimist în privinţa returului de campionat s-a arătat şi Eduard Stoica, mijlocaşul explicând că rezultatele obţinute în partidele amicale trebuie să le dea încredere aluminiştilor. ,,Contează rezultatele din amicale pentru moral. Le-am tratat pe toate serios şi am încercat să câştigăm fiecare meci în parte. Avem un lot bun, sperăm să ne îndeplinim ce ne-am propus”, a punctat Edi Stoica.

Antrenorii formaţiilor ALRO şi FC Olt, Daniel Mogoşanu şi Dan Oprescu, se pot studia mâine reciproc, întrucât ambele grupări slătinene vor susţine partide de verificare pe terenul sintetic de la Bradu. Aluminiştii vor juca, de la ora 12.00, în compania formaţiei locale Atletic, în timp ce alb-vişinii vor disputa, de la ora 14.00, un amical contra divizionarei C, Autocatania Caransebeş. În turul campionatului, nou-promovata FC Olt a câştigat pe teren propriu, cu scorul de 2-1, derbiul cu ALRO, partida desfăşurându-se pe terenul ,,Rapid’’ din Piatra Olt.

Altfel, ALRO Slatina şi-a schimbat adversara din amicalul de sâmbătă, ultimul din perioada pregătitoare, locul celor de la CSM Vâlcea fiind luat de Dinamo II, confruntarea urmând să se desfăşoare de la ora 12.00, la Bucureşti.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.