Am dat ponturi de 236% profit sâmbătă

În articolul de vineri v-am putut oferi o serie de meciuri care v-ar fi putut aduce un profit total de 236%. Aşadar, vom încerca să ne menţinem pe aceeaşi linie de profit, aşa că staţi aproape şi cu ochii în patru.

Primul meci pe care noi îl considerăm accesibil vine din Italia: AC Milan –Bologna. „Diavolii roşii“, clasaţi pe locul 2 nu-şi mai permit să facă nici un pas greşit mai ales pe teren propriu, fiind la un singur punct, cu 6 etape înaintea finalului de capinonat, în spatele liderului Juventus Torino. Va încerca să dea totul în acest meci contra unei echipe, Bologna, clasată pe 13 şi care nu are grija retrogradării şi nici un obiectiv măreţ pentru acest campionat. Deci AC Milan – Bologna 1 solist, ceea ce ar aduce o cotă de 1.25. Meciul se va disputa la ora 16.00.

 

Alt duel analizat este Wolves –Manchester City. Într-o goană disperată de a recupera cele 5 puncte diferenţă faţă de Manchester United, „cetăţenii“ nu vor da greş pe terenul ultimei clasate din Anglia, Wolves, care oricum nu mai poate evita retrogradarea. Aşadar, City este „condamnată“ să câştige acest meci, care se va disputa de la ora  18.00, un 2 solist însemnând o cotă de 1.25.

 

Din România, CFR Cluj – Chiajna ne-a făcut cu „ochiul“. Ocupanta primului loc din Liga 1 este sigură de victorie, bazându-se atât pe lot, cât şi pe prestaţiile avute în acest campionat în meciurile de acasă, linia fiind de 9 1 3. De partea cealaltă, Chiajna, o echipă care s-a „trezit“ în retur că vrea să evite retrogradarea, va avea ca prioritate doar limitarea proporţiei scorului, neavând  probabil nici îndrăznela să viseze măcar la un rezultat de egalitate. Aşadar, CFR Cluj-Chiajna se joacă 1 solist, ceea ce vă va aduce o cotă de 1.30. Meciul se va disputa de la ora 21.30.

 

Lazio – Lecce este un alt meci care merită încercat. Romanii, locul 3 în Serie A (9 victorii, 4 egaluri şi 3 înfrângeri în meciurile de acasă), vor încerca să-şi menţină locul de Liga Campionilor, pe care-l ocupă în acest moment. De cealaltă parte, Genoa este o formaţie care în deplasare nu are un parcurs deloc bun în ultimele 9 meciuri, neavând decât 2 egaluri şi o medie de 3 goluri primite pe joc. Meciul se disputa de la ora 16.00, aşadar iar un 1 solist ar avea o cotă de 1.65.

 

Succes!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.