AS Roma, victorie la masa verde în meciul cu Cagliari

Justiţia sportivă italiană a anunţat, luni, că echipa AS Roma a câştigat la masa verde meciul cu formaţia Cagliari, din etapa a IV-a a campionatului Italiei, care nu s-a disputat în week-end din motive de securitate, informează Mediafax. Partida, care ar fi trebuit să se joace pe noul stadion al echipei Cagliari, Is Arenas, a fost amânată duminică de prefectul din Cagliari. Prefectura a decis iniţial ca meciul să se dispute cu porţile închise, din motive de securitate, construcţia stadionului nefiind încă finalizată. Însă preşedintele clubului Cagliari, Massimo Cellino, i-a chemat pe suporteri la stadion. Ca urmare a acestei „invitaţii”, prefectul a hotărât să amâne meciul, în noaptea de sâmbătă spre duminică.
AS Roma a decis să facă apel, cerând victoria la masa verde, în temeiul articolului 17 al Federaţiei Italiene de Fotbal. Judecătorul Gianpaolo Tosel a atribuit victoria echipei din Roma, scor 3-0.
Datorită acestei victorii, AS Roma urcă de pe poziţia a 12-a pe locul cinci în clasamentul campionatului italian, cu şapte puncte.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.