Atenţie, noi ponturi din fotbal

După câteva zile de relaxare, revenim în forţă cu ponturile din fotbal, pentru mâine propunându-vă trei meciuri interesante:

1. Lech Poznan – Podbeskidzie

Lech Poznan, echipă aflată pe locul patru în campionatul Poloniei, îşi joacă ultimele şanse de a mai prinde o cupă europeană sau chiar de a ajunge pe primul loc. Este la doar un singur punct de locul trei, care duce în Europa League, şi la două puncte de şefia clasamentului, cu două etape înainte de terminarea campionatului, cu cinci victori consecutive acasă având nouă goluri marcate şi doar două primite. Lech Poznan întâlneşte acasă pe Podbeskidzie, ocupanta locului 11, echipă scăpată de orice grijă în acest campionat, fiind la o distanţă considerabilă de locurile retrogradabile. Oaspeţii au şi o serie de indisponibilităţi, astfel că Lech Poznan – Podbeskidzie se joacă 1 solist, având o cotă de 1.35, jocul începând la ora 19.00.

2. Korona Kielce – Widzew Lodz

Este un meci care vine tot din campionatul Poloniei, cu două echipe total diferite. Korona Kielce îşi încearcă norocul la o cupă europeană, fiind la doar un punct în spatele unui loc de podium. Korona întâlneşte pe Widzew Lodz, echipă ce ocupă locul 10 în campionat şi care se poate crede deja în vacanţă, neavând nici un obiectiv major de îndeplinit. Korona Kielce – Widzew Lodz se joacă 1 solist, cu o cotă de 1.45, primul fluier fiind programat de la ora 19.00.

3. FC Midtjylland – Koge

Doua echipe total diferite din campionatul danez. FC Midtjylland, ocupanta locului trei,

cu 8 victori, 3 egaluri, 4 înfrângeri şi un golaveraj pozitiv, 23-17, întâlneşte acasă o formaţie care se află la 10 puncte în spatele ultimei salvate de la retrogradare. Koge are doar două victori, trei egaluri şi 10 înfrângeri şi un golaveraj 13-30 în deplasare. Aşadar, FC Midtjylland – Koge se joacă 1 solist, cu o cotă de 1.35. Partida va începe la ora 19.00.

Cristi Vasile

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.