AUGUSTIN CHIRIŢĂ S-AR ÎNTOARCE ACASĂ

Sub contract până în vara lui 2012 cu Victoria Brăneşti, Augustin Chiriţă aşteaptă ca în aceste zile să-şi clarifice situaţia la gruparea ilfoveană, pentru a putea lua o decizie în privinţa viitorului său fotbalistic.

Fostul căpitan al celor de la Alro spune că poartă negocieri cu oficialii clubului din Brăneşti, sperând într-o rezolvare favorabilă a lucrurilor.„Au fost probleme aici, dar s-au rezolvat. Este bine că s-a terminat cu bine, totul s-a aplanat. Se încearcă o reorganizare a clubului, dar mai durează. O să ajung la negocieri în aceste zile, nu doar eu, mai mulţi jucători, însă e puţin mai complicat. Mai sunt datorii din urmă, dar se speră să se vină pe linia de plutire. Până vineri cred că voi şti ce am de făcut“, a declarat, pentru gazetanoua.ro, Augustin Chiriţă.

„Las uşa deschisă oriunde“

Chiriţă afirmă că în situaţia în care cele două părţi nu vor ajuge la un acord, va părăsi formaţia ilfoveană. „Bineînţeles, dacă nu ne înţelegem, vreau să plec. Eu îmi mai doresc să joc cel puţin o jumătate de an, mai ales că în retur am jucat multe meciuri 90 de minute şi pot să mai evoluez la un nivel de Liga a II-a. Nu pot să mă autopropun eu la Slatina sau Piatra Olt, dar iau în calcul orice variantă, în primul rând ca jucător. Dacă simţeam că nu mai pot, aş fi renunţat. Dar am avut puterea să revin după nouă luni de inactivitate, când au fost acele accidentări, şi chiar sunt mândru de mine. Prima opţiune rămâne Brăneşti, pentru că mai am contract, sunt şi nişte restanţe financiare faţă de mine, inclusiv prima de promovare de acum doi ani. La Slatina şi Piatra Olt vorbesc aproape săptămânal, dar fiind sub contract, nu pot să discut. Lasuşa deschisă oriunde, aşa e frumos, nu ştii cum te duc drumurile“, a mai spus fotbalistul slătinean.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.