BĂNEL NU UMBLĂ CU VRĂJI, CI CU DUMNEZEU

Fotbalistul Bănel Nicoliţă a dezminţit astăzi informaţiile apărute în mass-media, potrivit cărora ar fi apelat la serviciile unor vrăjitoare pentru a se transfera de la Steaua şi ar fi fost înşelat de acestea cu suma de 100.000 de euro. „Nu e posibil ca asemenea oameni să se folosească de persoane publice. Nu am nicio treabă. Cum să dau eu o sută de mii? Eu am credinţa în Dumnezeu şi atât. Niciodată nu am făcut-o, niciodată nu o să o fac în viaţa mea, pentru că eu cred foarte mult în Dumnezeu. Nu e posibil ca asemenea oameni să vină şi să-mi strice imaginea în acest mod, fără să aibă 0,50 la sută adevăr”, a spus Bănel Nicoliţă, în cadrul emisiunii Ora de Prosport de la Sport.ro, acum component al echipei Saint Etienne, la care s-a transferat în vară.

El a spus că îi va da în judecată pe cei care susţin că a fost la vrijitoare şi le va cere daune de un milion de euro, sumă pe care o va dona unor case de copii. „Am să-i dau în judecată, am să le cer un milion de euro celor care au spus asta despre mine şi acei bani o să-i dau la o casă de copii cu handicap. Voi pune un avocat, dacă în două zile persoanele care au spus despre mine că eu am fost, am să le dau în judecată şi am să le cer un milion de euro. Pentru că îmi strică imaginea. Eu am muncit foarte mult să ajung unde am ajuns şi să vină 2-3 persoane să spună că nu ştiu ce a făcut Bănel. Să vină cu probe, să vină cu ceva, nu e posibil aşa ceva. Vreau să-mi păstrez o imagine bună, ştiţi foarte bine că eu nu am mers şi nu o să merg în cluburi, nu m-aţi văzut băut şi ţin foarte mult la imaginea mea.Am să cer maxim dacă persoanele acelea nu-şi cer scuze”, a adăugat fostul jucător stelist.

 

Cotidianul Adevărul a scris, astăzi, citând surse din cadrul anchetatorilor, că trei femei, dintre care două ce susţin că sunt vrăjitoare, Vanessa şi Melisa, au fost ridicate, luni dimineaţă, pentru a fi duse la mandat de arestare preventivă la Tribunalul Ilfov. Femeile ar fi profitat de naivitatea unor vedete pentru a le înşela cu peste un milion de euro.

Potrivit sursei citate, printre vedetele înşelate s-ar fi numărat şi Bănel Nicoliţă, care ar fi apelat la vrăjitoare pentru a obţine un contract în străinătate. Nicoliţă şi celelate persoane ar fi fost puse să scrie de mână detalii picante din viaţa lor, pentru ca apoi să fie şantajate că vor fi publicate în presă. Sursa citată mai notează că fostul jucător al Stelei ar fi fost înşelat astfel cu suma de 100.000 de euro.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.