Bon: Mergem să câştigăm în Zăvoi

Bon_0395

Sorţii au făcut ca echipele oltene CSM Vâlcea şi FC Universitatea Craiova să se întâlnească miercuri, de la ora 16.30 (netelevizat), în faza a V-a a Cupei României, confruntarea urmând să se desfăşoare pe stadionul „Municipal“ din Zăvoi.
Oficialii grupării din Bănie sunt foarte optimişti în privinţa calificării, mizând pe dorinţa jucătorilor de afirmare şi pe valoarea acestora. „Ne dorim să facem un joc foarte bun la Vâlcea şi să ne calificăm în faza următoare. Băieţii sunt pregătiţi şi vor face tot ce le stă în putere ca să câştige acest meci“, a punctat preşedintele clubului craiovean, Marcel Iancu, pentru GdS şi sport-vartos.ro.
Aceeaşi stare de spirit am regăsit-o şi la antrenorul „secund“ Dragoş Bon, care îşi doreşte să se califice în faza şaisprezecimilor şi să întâlnească o echipă de top din Liga I. „Mergem să câştigăm în Zăvoi. Ştiu că ei sunt mai omogeni decât noi, dar compensăm prin valoare şi dorinţa de a ne afirma. Oricum, va fi un joc greu. Noi tratăm toate jocurile cu obiectivul clar de a le câştiga. Tratăm foarte serios Cupa României şi ne dorim să ajungem cât mai departe. Am pregătit foarte bine acest joc şi sperăm să ne calificăm în faza următoare, unde mi-aş dori să jucăm împotriva unei echipe de top din Liga I. Nu avem probleme de lot, aşa că putem alinia cea mai bună formulă“, a spus Dragoş Bon, pentru GdS şi sport-vartos.ro.
În privinţa confruntării de sâmbătă, cu CS Universitatea Craiova, din campionat, Dragoş Bon a admis că sunt mari şanse că întâlnirea se va disputa la Severin. „Nu ştiu ce să zic în privinţa acestui joc. Eu mi-aş dori să jucăm pe ‘Ion Oblemenco’, dar nu cred că se poate, nu cred să primim aprobare. Nu e treaba noastră, a antrenorilor sau a jucătorilor, noi trebuie să pregătim foarte bine jocul şi să-l câştigăm oriunde s-ar juca“, a punctat Dragoş Bon.
Pentru portarul Dumitru Hotoboc jocul de astăzi, de la Vâlcea, este important, dar consideră că o miză mult mai mare o are cel de sâmbătă, cu CS Universitatea. „E important jocul de mâine (astăzi – n.r.) de la Vâlcea, dar mult mai important este cel de sâmbătă. Pentru mine ăla contează cel mai mult. Îmi doresc să le câştigăm pe amândouă, dar în special pe acela“, a declarat Hotoboc, pentru GdS şi sport-vartos.ro.

 

Vâlcenii mizează pe rezerve

 

De partea cealaltă, preşedintele formaţiei CSM Vâlcea, Lucian Munteanu, a afirmat că obiectivul echipei sale nu este câştigarea Cupei României, ci un bun prilej pentru Claudiu Niculescu să folosească jucătorii mai tineri, care evoluează mai puţin în campionat.
„Sunt convins că va fi un joc frumos, deschis oricărui rezultat. Noi nu avem obiectiv câştigarea Cupei României, favorite la trofeu sunt echipele din Liga I, dar asta nu înseamnă că nu vom trata serios competiţia. Mâine (astăzi – n.r.) este un bun prilej pentru Claudiu Niculescu să vadă la lucru şi ceilalţi jucători din lot. La noi nu se pune problema că unii sunt rezerve şi alţii titulari, toată lumea este tratată la fel, iar atunci când se apelează la ei trebuie să-şi facă datoria aşa cum trebuie“, a declarat Lucian Munteanu, pentru GdS şi sport-vartos.ro. „Pe FC Universitatea nu am văzut-o la lucru până acum, dar am văzut-o pe CS Universitatea în jocul cu Gloria Bistriţa. Pentru oraşul Craiova este foarte bine că sunt două echipe, dar este important să se facă performanţă. Echipa care va avea rezultate va avea şi publicul de partea ei“, a completat Lucian Munteanu.
Partida de astăzi, din Zăvoi, va fi arbitrată de centralul Călin Iulian (Ştefăneşti), ajutat la cele două tuşe de Florin Eduard Ungureanu (Bucureşti) şi George Florin Neacşu (Câmpulung Muscel), rezervă fiind Robert Avram (Piteşti). Observator de arbitri a fost desemnat Aron Huzu (Sibiu), iar observator de joc Mircea Sârbu (Hunedoara).

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.