Box – Andre Ward: Ţipă că mă ascund de el, dar minte! Îl vreau pe Bute

Bute este atacat din toate părţile înaintea meciului cu Froch! După Doroftei, care spune că rămâne cel mai bun boxer român din istorie, Bute este provocat şi de Ward, cel care declară că românul a minţit atunci când a acuzat că americanul se ascunde de el.

Andre Ward, câştigător al turneului Super Six şi deţinător al centurilor WBA şi WBC, a declarat că este dispus să lupte cu Lucian Bute, dar s-a arătat dezamăgit că boxerul român a ales să-l întâlnească pe britanicul Carl Froch, informează Sports Illustrated, citat de Mediafax. „Am fost dezamăgit. Bute şi promotorul său strigau şi ţipau că eu mă ascund de ei, dar apoi ei se duc şi fac o înţelegere pentru două lupte cu Froch, iar dacă el va pierde primul meci, ce va face, îl va duce pe Froch înapoi în Canada? Nu înţeleg asta. Nu m-am ascuns niciodată de el, am vrut doar să pregătesc lupta cum trebuie. Eu veneam după doi ani de lupte grele şi am simţit că el avea nevoie să lupte cu cineva. Dar să mă ascund de el? Ce naiba?! El vrea centuri, eu am două centuri chiar aici dacă vrea să se lupte pentru ele. Lumea mă întreabă pe stradă şi pe Twitter când voi reveni. Ei bine o voi face. Îl vreau pe Bute, dar sunt dispus şi pentru alte meciuri mari”, a spus Ward.
Andre Ward nu este interesat de o luptă cu americanul de 47 de ani, Bernard Hopkins. „Cred că Bernard Hopkins a declarat deja că o luptă cu mine nu îl interesează, dar nici pe mine. Acum, dacă lupta ar fi la cerere, iar posturile de televiziune ar solicita asta, atunci poate. Dar eu vreau să lupt cu oameni din aceeaşi eră cu mine. Oricât de bun ar fi Bernard, dacă îl baţi, nu primeşti atât de multe credite din cauza vârstei sale, aşa că el nu se află pe lista mea scurtă”, a completat Ward.
Pugilistul american nu este interesat de o luptă cu americanul Anthony Dirrell, şalangerul obligatoriu pentru titlul WBC, deoarece televiziunile nu sunt dispuse să plătească pentru o asemenea partidă. „E un meci bun, dar ca să fiu sincer nu mă prea interesază. Îl consider pe Anthony un boxer bun, un frate, dar televiziunile nu vor fi interesate. Acum eu sunt un luptător pentru TV. Îmi iubesc centurile, dar sunt dispus să renunţ la ele, dacă o televiziune nu îl va plăti pe adversar. Voi fi ca Bernard sau Floyd Mayweather şi le voi câştiga înapoi”, a adăugat Ward.
Jean Bedard, preşedintele InterBox, clubul lui Bute, s-a arătat surprins de afirmaţiile lui Ward. „E ca şi cum ar fi reînviat după Paşte… În fond, porecla sa este «Fiul lui Dumnezeu». Când am citit prima oară comentariile sale, am crezut că este o glumă. Nu am negociat niciodată cu Andre Ward. În fond, nu am mai auzit de el din 18 decembrie, de la ultimul său meci cu Carl Froch, în finala turneului Super Six. Acum, dintr-odată revine la viaţă. După victoria sa în meciul cu Froch, Andre a spus că Lucian va trebui să lupte cu adversari de top până să ajungă la el. Exact asta facem. Dacă îl dorea pe Lucian atunci, acum am fi fost cu o săptămână înainte de meci. Froch a vrut să se lupte. Oricum e o veste bună, pentru că măcar acum Ward este dispus să lupte cu Bute”, a declarat Bedard, pentru agenţia QMI.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.