Brăneştiul, Deva şi Arieşul, excluse! Alte şase echipe, printre care şi FC Olt, vor fi depunctate

Din cauza datoriilor neonorate, cluburile din Liga a doua au început să „cadă” pe capete. Sursele Sport Total FM informează că Victoria Brăneşti, Mureşul Deva şi Arieşul Turda au fost deja excluse din competiţiile interne de Comisia de Disciplină, însă hotărârea nu a fost făcută publică pentru că luni, marţi şi miercuri va avea loc o întrunire a Adunării Generale a FRF, care priveşte probleme legate de diviziile inferioare, întrunire la care reprezentanţii echipelor excluse nu trebuie să voteze cu ranchiună.

Odată cu eliminarea celor două echipe din Liga a II-a, cluburile FC Braşov, Unirea Alba-Iulia, FC Olt, FC Snagov, Farul Constanţa au fost depunctate cu 2 puncte pentru întârzierea plăţilor faţă de echipele sau jucătorii cărora le datorează bani. Din cauza unor probleme asemănătoare, Gloria Buzău va fi penalizată cu 4 puncte.
Unul dintre litigiile aflate pe masa Comisiei de Disciplină este acela dintre Dunărea Galaţi şi Şcoala de Fotbal „Gică Popescu”. Moldovenii au de primit o sumă importantă de bani de la clubul fostului „tricolor”, însă acesta se află în imposibilitate de plată, având la rândul său de încasat sume importante de bani de la prima divizionară FC Braşov.

Oficialii formaţiei FC Olt Slatina susţin că nu există restanţe financiare faţă de alte părţi şi că este o greşeală a FRF. „Noi n-am primit aşa ceva de la FRF, poate o e greşeală. CSM Slatina a avut nişte litigii cu unii jucători, pe care le-am preluat. Dar nu ştim să avem vreun litigiu care să fi depăşit scadenţa. Au fost jucători de la CSM, dar după ce a fost dată hotărârea definitivă, la data scadentă le-am achitat sumele de bani”, a spus unul dintre conducătorii olteni.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.