BUTE, INVITAT SĂ VADĂ PĂSĂRICA

Lucian Bute, campionul mondial IBF la categoria supermijlocie, a fost invitat, sâmbătă, la concursul internaţional de canari de cântec „Grand Balcan Cup“, organizat la Bucureşti, unde va putea să-l vadă pe cel mai valoros canar din Serbia, botezat de proprietar „Lucian Bute“, informează Mediafax.

„Grand Balcan Cup Singing Canary“, concurs internaţional de canari de cântec, canari de culoare şi păsări exotice aflat la prima ediţie, se va desfăşura vineri şi sâmbătă în Bucureşti, în cadrul magazinului Obor, în foaierul de la subsol. Concursul organizat de Asociaţia Ornitologică Română şi Clubul Crescătorilor de cântec Slavujar din România are ca invitaţi crescători de top din Serbia, Macedonia şi România, se precizează într-un comunicat al organizatorilor.

Pe lângă canarii de cântec şi de culoare vor fi prezente şi păsări exotice, papagali vorbitori Jako, cacadu, Ara, cinteze exotice, canari roşii şi sticleţi cu tril de privighetoare.

Pe lângă Bute, la concurs au mai fost invitaţi preşedintele Federaţiei Române de Box, Rudel Obreja, şi pugilistul Viorel Simion.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.