Cardoso, la Alania Vladikavkaz

Brazilianul Alexandre Cardoso şi-a luat adio de la Pandurii Târgu Jiu şi va semna cu gruparea din Rusia, Alania Vladikavkaz, informează sportingorj.ro. Jucătorul cariocas, care mai avea contract cu gruparea olteană încă un an şi jumătate, a plecat în Germania, acolo unde se află în pregătiri ruşii şi, dacă va trece vizita medicală, va evolua în prima ligă rusă.
Antrenorul Petre Grigoraş s-a arătat indiferent în privinţa plecării lui Cardoso. “Dacă se va rezolva un transfer care e benefic şi pentru jucător şi club, bine, dacă nu el se prezintă la echipă. Nu mă deranjează absolut deloc o eventuală plecare. Nu am avut niciodată nimic cu el”, a comentat Grigoraş.
Alexandre Cardoso a sosit în 2008 la Târgu Jiu şi a evoluat 101 jocuri pentru Pandurii în Liga 1. De profil fundaş, Cardoso a marcat şi şapte goluri pentru gorjeni, cinci dintre ele chiar în sezonul trecut.
Fotbaliştii de la Pandurii Târgu Jiu au început în forţă cantonamentul de pe pământ austriac, efectuând primele antrenamente pe un teren situat la 5 km de localitatea Vosendorf, la Neudorf, pe terenul echipei locale de fotbal. Conform site-ului oficial al gorjenilor, doar Claudiu Voiculeţ nu s-a antrenat cu echipa acesta fiind sub tratament pentru operaţia suferită la degetul mâinii stângi, la care a suferit o plagă deschisă ce i-a afectat şi ligamentele.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.