CARL FROCH ÎL HĂRŢUIEŞTE VERBAL PE BUTE

Boxerul britanic Carl Froch (foto dreapta), campionul mondial WBC al categoriei super-mijlocie, continuă să-l denigreze pe românul Lucian Bute, campionul mondial IBF, despre care susţine că este protejat de InterBox şi nu reuşeşte nici măcar să fie cel mai bun din Canada, unde Jean Pascal îi este net superior.

Froch, 34 ani, cu 28 victorii şi 1 înfrângere în palmares, se pregăteşte pentru meciul cu americanul Andre Ward, campionul WBA, din finala SuperSix, programată pe 17 decembrie la Atlantic City.
Britanicul continuă să susţină că Lucian Bute nu a boxat încă cu un adversar de valoare, precum a făcut Froch în ultimii ani cu Arthur Abraham, Jermain Taylor, Jean Pascal, Andre Direll sau Mikkel Kessler. „Bute vine mereu în ring pe melodia ‘Acolo unde străzile nu au nume’, dar ar trebui să schimbe versurile în ‘Palmaresul meu nu are nume’. Echipa lui ştie cât de vulnerabil este şi va veni cu oferte mici la noi, aşa cum a făcut cu Kessler, să-l ţină în siguranţă şi la căldură în Canada. Dacă ar fi autentic, şi-ar lua soarta în mâinile sale, dar n-o va face. Canadienii nu sunt proşti, ştiu că Pascal boxează foarte bine şi are curaj, în timp ce Bute stă acasă şi face bani. Pascal este de 10 ori mai bun boxer decât va fi vreodată Bute“, a declarat Froch, citat de Agerpres.
Jean Pascal l-a provocat pe Lucian Bute la un meci pentru a stabili cel mai bun boxer al Canadei, dar românul a refuzat pentru moment o confruntare, motivând că vrea să devină mai întâi cel mai bun la super-mijlocie, înainte de a urca la semigrea. Pascal este cel care l-a detronat pe Adrian Diaconu de centura mondială WBA la semigrea.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.