Chiriţă nu vrea mai puţine echipe: Nu este plăcut să joci doar 12-13 meciuri

Fotbalist cu experienţă, Augustin Chiriţă s-a alăturat în această iarnă lotului pregătit de Dan Oprescu. Mijlocaşul de 36 de ani trage tare în cantonamentul de la Poiana Braşov, astfel încât în retur să-şi aducă contribuţia în lupta pentru salvarea echipei de la retrogradare.

„Pregătirea decurge bine, ne-am acomodat cu altitudinea, cu metodele de pregătire. Cantonamentul de iarnă niciodată nu este uşor, însă este benefic, ne e greu acum să ne fie uşor în campionat. S-au văzut ceva diferenţe faţă de fotbaliştii din lotul vechi care au avut un program de pregătire de respectat în vacanţă, dar şi noi tragem tare să fim la aceiaşi parametri, iar eu cred că în scurt timp vom ajunge acolo unde trebuie cu pregătirea”, a declarat mijlocaşul celor de la FC Olt Slatina pentru gazetanoua.ro.

„Nu ar fi plăcut să joci doar 12-13 meciuri în retur”

Fostul fotbalist al celor de la Victoria Brăneşti speră ca în retur să se alinieze la start toate echipele. Problemele financiare cu care se confruntă formaţiile Arieşul Turda şi Mureşul Deva ar putea duce la imposibilitatea de a continua, situaţie care ar dezavantaja în primul rând suporterii.

„Nu ar pica bine nimănui pentru că nişte colegi de-ai noştri ar rămâne pe drumuri. În plus nu este plăcut să joci doar 12-13 meciuri, nici pentru noi, dar nici pentru suporteri. Este o greşeală că foarte multe cluburi promit salarii mari, intră în imposibilitatea de plată şi se ajunge la o asemenea situaţie, să se desfiinţeze. În campionatul românesc se promovează şi se retrogradează pe alte criterii decât cele ale meritului sportiv, exemple pot fi Petrolul Ploieşti sau Timişoara. Una peste alta, noi ne pregătim ca şi cum toate se vor alinia la start, ne uităm în curtea noastră”, a mai precizat Augustin Chiriţă.

 

Galerie foto cu pregătirea echipei FC Olt la Poiana Braşov:

     

Sursa: gazetanoua.ro.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.