CHIVU ŞOCHEAZĂ: VREA TOT LA INTER

Italienii vorbesc de cel puţin jumătate de an despre despărţirea lui Chivu de Inter. Real, Ajax şi chiar Milan au fost posibile destinaţii ale românului. Giovani Becali chiar a declarat că fostul căpitan al naţionalei simte nevoia unei schimbări a aerului de Italia: „S-a cam săturat după nouă ani”.

Chivu însă a lăsat pe toată lumea ,,mască’’, spunând că nu e vorba decât de zvonuri: „Agentul meu va discuta prelungirea contractului”.
„Transferul meu la Milan este doar un zvon lansat de presă! Nu este nimic adevărat. Cred că viitorul meu se leagă în continuare de Inter. În februarie agentul meu şi Inter se vor întâlni pentru a discuta prelungirea contractului”, a declarat Chivu pentru Inter Channel.
„Am vorbit cu cei de la Inter şi am hotărât împreună să nu speculăm până pe 20, 25 martie! Am fost asaltat de telefoane, dar nu de la echipele pe care le dorim noi. După aproape nouă ani de Italia, Chivu are nevoie de schimbarea aerului. Spania, Anglia sau Franţa ar fi foarte bune pentru el”, a declarat Giovani Becali cu câteva zile în urmă.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.