Claudiu Niculescu vrea promovarea cu Damila

Damila 1

Divizionara secundă Damila Măciuca s-a reunit miercuri seară la stadionul „Oltchim“ din Râmnicu Vâlcea şi a demarat pregătirile pentru noul sezon. La reunire au fost prezenţi 23 de jucători, printre aceştia regăsindu-se Andrei Voican, un atacant de 22 de ani venit de la Universitatea Cluj, şi Victoraş Cataramă, un mijlocaş dreapta de 24 de ani, fost component al echipelor Petrolul Ploiesti, Astra Giurgiu sau FC Snagov. S-a renunţat la serviciile unor jucători de anul trecut, fiind vorba despre Paul Botaş, Nasser Menassel, Sergiu Negruţ, Albert Voinea, Graţian Smedescu şi Geo Mişu.
„Am început pregătirile pentru noul sezon competiţional şi, deşi va fi greu, obiectivul nostru este promovarea în Liga I. Am văzut zilele acestea mai mulţi jucători. Deocamdată avem două certitudini, Andrei Voican şi Victoraş Cataramă, iar acum sunt prezenţi la antrenament alţi doi fotbalişti aflaţi în probe. Vom vedea, în perioada imediat următoare, cine mai vine la Damila. Cantonamentul se va desfăşura la Alba-Iulia, începând cu 24 iulie. Mi-aş dori să jucăm în Zăvoi, pentru că ar avea de câştigat fotbalul şi spectatorii. Sunt mai multe echipe care vor trage la promovare, printre care se va regăsi cu siguranţă şi Universitatea Craiova“, a declarat Claudiu Niculescu, pentru site-ul oficial al grupării oltene.
Pentru jucătorii Damilei urmează controlul medical, care va avea loc în această dimineaţă la Policlinica pentru Sportivi din Craiova.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.