Codoban aduce fotbalişti la CS Universitatea Craiova

CodobanPrimăriţa Lia Olguţa Vasilescu a anunţat în conferinţa de presă de joi că CS Universitatea Craiova are deja un lot de 22 de jucători şi un staff tehnic, dar că numele acestora le vom afla săptămâna viitoare. Cum în lumea fotbalului nu se suferă prea tare de secretomanie, am aflat că jucătorii care vor reprezenta Bănia sunt impresariaţi de Ioan Codoban, un om bine văzut la FRF şi respectat în rândul oamenilor din acest fenomen sportiv, conform surselor GdS şi sport-vartos.ro.
„Au început să mai transpire informaţii despre cine este implicat în proiectul CS Universitatea Craiova. Am aflat că jucătorii care au semnat contractele au fost aduşi de Ioan Codoban. E un om cu multe relaţii în fotbalul românesc, are foarte mulţi jucători în ţară, în special la Oţelul Galaţi. El a fost implicat şi în depunctarea gălăţenilor, se pricepe bine şi la regulamente, contracte etc. E foarte posibil să facă parte şi din structura clubului“, a mărturisit un apropiat al noii echipe.
„Codoban a mai lucrat cu Universitatea Craiova în trecut, a mai adus câţiva jucători la Craiova, a lucrat cu Cârţu, cu Jean Niţulescu şi cu Dinel Staicu“, a punctat o altă sursă, care, de asemenea, a preferat să rămână anonimă.

Este bine văzut de jucători
Ca să obţinem o descriere şi mai bună a lui Ioan Codoban, am cerut lămuriri şi în rândul fotbaliştilor. „Codoban e om ca lumea, sincer îţi spun. Într-adevăr, e foarte bine văzut la Galaţi, majoritatea jucătorilor de la Oţelul sunt ai lui, Filip, Benga, Costin, Giurgiu, Sârghi… Foarte puţini nu-i aparţin. De fapt, el aduce cam tot la Galaţi de ani buni, inclusiv pe străini. Lucrează în special jucătorii sârbi, toţi au încredere în el. Eu nu sunt reprezentat de el, dar l-am cunoscut bine şi am vorbit despre Coboban cu colegii de la Galaţi şi toţi mi-au spus că e parolist şi nu te „ciupeşte“ la bani, aşa cum fac mulţi alţii. Că are comision, e altceva, dar nu te minte şi nu-ţi bagă mâna în buzunar“, a spus un fost jucător de la Oţelul. „Dacă ar veni cu o parte din cei de la Oţelul la Craiova? Nu cred, pentru că majoritatea fotbaliştilor buni de la Galaţi sunt sub contract şi au de recuperat unele restanţe, plus că au salarii bune acolo şi nu ar pleca oricum. Dacă nu sunt de pe la Galaţi, oricum Codoban are fotbalişti în toată ţara şi în afară, cum ar fi Janos Szekely, şi ar avea de unde să ia“, a mai spus sursa GdS şi sport-vartos.ro.
Am continuat „săpăturile“ şi am ajuns la Ioan Codoban, dar din nefericire acesta a avut telefonul închis toată ziua, fiind plecat din ţară, mai exact în Serbia, dacă ne luăm după limba utilizată de „robot“.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.