Costea şi compania, în faţa medicilor craioveni

13 jucători de la CS Turnu Severin s-au prezentat luni, la prânz, la Policlinica pentru Sportivi din Bănie, pentru efectuarea vizitei medicale

Costea

Agitaţie mare luni, la prânz, la Policlinica pentru Sportivi din Craiova, pe lângă grupele de copii şi juniori ai cluburilor programate pentru vizita medicală sosind şi un grup de 13 jucători de la CS Turnu Severin pentru efectuarea testelor. A fost vorba despre portarul Dumitru Hotoboc, fundaşii Filippos Papageridis, Vasil Vila, Alexandre Durimel, Andrei Dăruială, Iskandar Dzalilov şi Ovidiu Dănănae, mijlocaşii Dorel Stoica, Ciprian Brata şi Adrian Olah, precum şi atacanţii Florin Costea, Mihai Roman şi Joel Thomas.

 

Dănănae: Trebuie să câştigăm fiecare meci

 

Fundaşul craiovean Ovidiu Dănănae a declarat că speră ca echipa sa, CS Turnu Severin, să evite retrogradarea, amintindu-şi totodată de perioada petrecută la Universitatea.

Dananae

„Am revenit la Craiova, dar ca să fac vizita medicală, şi mi-ar fi plăcut să o efectuez pentru Universitatea. Fac acest drum de 17 ani şi, cine ştie, poate că de la vară o să vin aici pentru Craiova. Bineînţeles că aş veni la Craiova imediat, pentru că sufletul mi-a rămas la această echipă. Important este să se facă echipă, nu mai contează dacă voi veni eu sau nu. Sunt tot în alb-albastru şi sper ca aceste culori să-mi poarte noroc. M-am acomodat deja la Severin, cunosc mai de mult staff-ul tehnic şi nu numai şi ne înţelegem bine. Nu ni se dau prea multe şanse de salvare, dar acum ce să facem, să nu mai jucăm? Trebuie să câştigăm fiecare meci dacă se poate şi sperăm să fim deasupra liniei la sfârşitul campionatului. Să revin la naţională? În momentul acesta este foarte greu, însă nu imposibil. Depinde de mine, de evoluţiile mele, aşa că nu-mi rămâne decât să muncesc“, a declarat Ovidiu Dănănae.

Dorel Stoica
În aceeaşi notă a vorbit şi Dorel Stoica: „Am venit la echipa oraşului în care m-am născut şi sper să rămânem în Liga I. Îmi doresc să vină şi Gabi Boştină, este un jucător valoros, care ne-ar putea fi de folos. Noi încercăm să scăpăm echipa, vom da totul pentru acel oraş“.

 

Mihai Roman: Cu Universitatea o să ţin toată viaţa!

 

Un alt produs al Universităţii Craiova care a ajuns între timp la CS Turnu Severin, după un periplu la Universitatea Cluj şi Petrolul Ploieşti, atacantul Mihai Roman speră să pună umărul la rămânerea grupării de la Dunăre în Liga I.

M. Roman

„Am ales cu sufletul să merg la Severin. Sper să dau cât mai multe goluri, şi, împreună cu ceilalţi colegi, să facem cât mai multe puncte şi să rămânem în prima ligă”, a punctat fotbalistul craiovean, vorbind şi despre echipa sa de suflet. „Am avut şi ghinion, exact când trebuia să joc şi la echipa mare atunci s-a desfiinţat. Asta e. Când am fost la Cluj, am avut parte şi de unele accidentări, care m-au ţinut departe de gazon, dar nu aş vrea să vorbesc despre asta. Cu Universitatea o să ţin toată viaţa! Universitatea este echipa la care am crescut, am debutat şi sper ca într-o zi să mai joc pentru ea. Foştii jucători spun că ar veni pe jos de unde sunt până la Craiova, dar eu aş veni în alergare uşoară de la Severin dacă s-ar face echipa“, a mai spus Mihai Roman.

 

Florin Costea: Pot reveni la forma aceea de vârf

 

Noua vedetă a severinenilor, Florin Costea, a declarat că speră să marcheze cât mai multe goluri pentru oltenii de la Dunăre şi că va încerca să revină la forma pe care a avut-o la Universitatea Craiova, echipă pe care nu a uitat-o şi la care îşi doreşte să revină într-o zi.

Costea

„Îmi plac aceste culori, alb şi albastru, şi sper să-mi meargă bine la Severin. Mă gândesc şi la echipa naţională, chiar dacă joc la Severin. Depinde şi de mine, şi de echipă, vom vedea ce va fi. Nu mi-am propus niciodată câte goluri să dau, sper să joc cât mai bine, să marchez cât mai mult şi să câştige echipa. Este destul de greu să ne salvăm, dar nu imposibil. Pe noi nu ne avantajează că începe mai devreme returul, dar dacă asta a fost decizia LPF, nu avem ce să facem, ne supunem. Am avut o perioadă bună când am lucrat cu Jerry Gane înainte şi sper să fie şi aceasta la fel de bună“, a spus fostul golgheter al României. „Am avut, ce-i drept, o cădere după acea accidentare, dar acum cred să pot reveni la forma aceea de vârf pe care am avut-o la Universitatea. Aş reveni la Craiova cu cea mai mare plăcere. Jucam şi în Divizia B dacă rămânea echipa. Am venit la Severin ca să prind un contract în străinătate şi, cu siguranţă, după voi reveni şi la Craiova. Vreau să joc într-un campionat puternic, pentru că sunt capabil, aşa simt, şi organismul îmi spune asta, şi cred că voi mai juca fotbal mulţi ani de acum încolo“, a încheiat Florin Costea.

 

Video:

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.