Costică „Vâlcea“, membru în Comitetul Executiv

Preşedintele grupării Gaz Metan Severin, Gheorghe Constantin, a fost ales de către cluburile din Liga a II-a să fie reprezentantul acestora în Comitetul Executiv al FRF, alături de preşedintele FC Botoşani, Cornel Şfaiţer (FC Botoşani). „Am fost ales ca membru în Comitetul Executiv, alături de Marian Şfaiţer, ca reprezentanţi ai Ligii a II-a. Îmi propun să-mi fac simţită prezenţa acolo prin propuneri ale cluburilor din Liga a II-a. Nu va fi de ajuns pentru mine să fiu prezent doar fizic în Comitetul Executiv“, a declarat Costică „Vâlcea“, care îl va înlocui în CEx pe Marian Rusen (Juventus Bucureşti).

Oltenia a mai obţinut o victorie la şedinţa de ieri de la Casa Fotbalului, craioveanul Marian Pălărie (CS FC Sporting Craiova) rămânând în continuare membru în Comitetul Executiv, fiind reales de cluburile de fotbal feminin. ,,Mă aşteptam la acest verdict, chiar dacă am concurat cu Alin Cioban, preşedintele de la Olimpia Cluj şi, totodată, preşedintele comisiei de fotbal feminin. Am avut şapte voturi împotrivă, unul a fost anulat şi 11 au fost pentru. Oricum, e o victorie frumoasă“, a spus Marian Pălărie.
Mandatul lui Gheorghe Constantin şi Marian Pălărie este valabil doi ani.
Din cauza vremii nefavorabile, întrunirile cu membrii afiliaţi ai FRF, programate astăzi (la Casa Fotbalului, cu reprezentanţii cluburilor din Liga a 3-a şi de Futsal) şi mâine (la Braşov, cu preşedinţii Asociaţiilor Judeţene de Fotbal), se amână până la o nouă dată, care va fi stabilită ulterior.
Altfel, amânarea etapei a 19-a a Ligii I, programată pe 25 februarie, ca urmare a ninsorilor din ultima perioadă, se va decide în şedinţa Comitetului Executiv al FRF de vineri. În schimb, runda a 20-a se va disputa la data programată, 3 martie, indiferent de vreme.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.