COSTICĂ VÂLCEA CREDE ÎN PROMOVAREA GĂZARILOR

Gaz Metan Severin îşi freacă mâinile după atenţionarea lui Viorel Duru cu privire la licenţiere. Gruparea olteană este una dintre echipele care ar putea profita de problemele financiare ale Gloriei Bistriţa şi FC Timişoara, care nu vor primi licenţă pentru Liga I, dacă vor avea datorii pe 31 decembrie 2011 şi nu le vor achita până la 31 martie 2012. În acest caz, Gaz Metan Severin ar putea promova în Liga I chiar şi de pe locul al treilea sau al patrulea din liga secundă, seria Vest.

Managerul general al formaţiei de pe malul Dunării, Gheorghe Constantin, susţine că echipa sa nu se poate considera deja în Liga I şi că ar fi bine ca lupta să se ducă pe teren şi nu în acte. „Acordarea licenţei numai pentru formaţiile fără datorii către angajaţi, terţi şi către bugetul de stat este o situaţie favorabilă Chindiei Târgovişte şi lui Gaz Metan Severin. Vreau, totuşi, să cred că până la 31 martie echipele îşi vor plăti datoriile, iar situaţia se simplifica. Nu trebuie să ne bucurăm de răul altora. Noi stăm bine la ora aceasta şi sper să continuăm şi pe viitor cu aceleaşi condiţii“, a declarat Gheorghe Constantin, la Sport total FM.

„Chiar săptămâna trecută am avut o întâlnire, la nivel local, în care am menţionat că putem promova şi de pe locul trei sau patru şi spuneam că e important să ne facem o echipă competitivă. Scheletul trebuie să fie unul cu care se poate juca la nivelul Ligii I. Bănuiam ceva şi mă aşteptam să fie probleme cu licenţa, dar pe mine mă interesează exact ce vom face noi, mai puţin ce se întâmplă la alte cluburi. Desigur, trebuie să profităm de anumite momente de slăbiciune şi să ne atingem scopul “, a completat oficialul oltean, menţionând că echipa are toate şansele să continue cu Marian Bondrea la timonă.

S-au făcut cele două liste
În momentul în care am ajuns la Severin, ne-am gândit la un antrenor care să îşi continue activitatea atât în Liga a II-a, cât şi în Liga I. Unul dintre ei a fost Marian Bondrea. El a acceptat să vină în ultimele trei etape lângă echipă. A vrut să vadă pe ce se bazează, atât din punct de vedere al lotului de fotbalişti, cât şi al condiţiilor de la Severin. Împreună cu cei doi finanţatori ai clubului vom încheia un contract pe o perioadă mai lungă şi să ne punem la treabă. Avem o listă de jucători la care va trebui să renunţăm şi o alta pe care va trebui să o finalizăm favorabil clubului. Din ce o să aducem, poate vor confirma trei-patru dintre ei, trebuie să luăm în calcul şi acest lucru. Rămân la convingerea că Marian Bondrea va semna prelungirea contractului şi vom porni la un nou drum“, a punctat Gheorghe Constantin.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.