CRĂCIUNESCU ŞI DRAGOMIR ŞI-AU DAT LA GEOALE

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, şi şeful CCA, Ion Crăciunescu, au avut un schimb savuros de replici pe tema arbitrajelor din Liga I, duminică seară, într-o emisiune televizată, primul susţinând că au existat două greşeli uriaşe, celălalt că arbitrii sunt de calitate. „Noi judecăm în funcţie de regulamentul pe care îl aprobaţi dumneavoastră. Dacă sunt arbitri care fură, spuneţi-mi şi-i dau imediat afară. Spuneţi că în etapa asta s-a greşit, în opt etape din nou, dar luaţi etapele ca în Caragiale, două greşeli de acum, una de acum două etape“, i-a spus Crăciunescu lui Dragomir într-o intervenţie telefonică la Digi Sport.

Dă-i tu cui vrei lecţii, mă, nu mie! Dă-le lecţii arbitrilor tăi!“, a replicat preşedintele LPF, fiind atenţionat imediat de Crăciunescu: „Eu v-am vorbit la persoana a doua. Dacă veţi continua, voi face o plângere la forurile internaţionale că, prin ceea ce ziceţi, aduceţi grave prejudicii arbitrajului românesc. Aţi văzut vreun arbitru în lumea asta care să nu greşească?“.

Dumitru Dragomir a reacţionat spunând că nu este acceptabil ca antrenorii să fie daţi afară din cauza arbitrilor. „Nu este regulamentar“, a spus el.

Care este regulamentul, domnule, ia spuneţi?“, a întrebat Ion Crăciunescu, la care Dragomir a răspuns: „Păi…vizavi de ce? Despre antrenori? Păi dacă nu depăşeşte ţarcul ăla şi nu înjură, nu trebuie dat afară“.

Ion i-a dat „galben“ lui Dumitru

 

Crăciunescu a amintit că regulamentul prevede că antrenorul trebuie să aibă o atitudine responsabilă pe tot parcursul meciului. „Ce s-a întâmplat în această etapă vom analiza mâine. Trebuie să vorbească toată lumea, inclusiv arbitrii, ca să scoată mizeria asta din fotbal“, a adăugat el.

Domnule, în ţara asta vinovaţi sunt cei care fac ceva de bine. În rest, ăia care ţipă mai tare nu sunt de vină“, a spus Dragomir.

Ion Crăciunescu a precizat, apoi, că arbitrii din România sunt „peste fotbalul de la noi“, afirmaţie care l-a contrariat pe Dragomir: „Adică ce vrei să zici, Ioane? Că noi avem fotbal slab?“.

Preşedintele CCA a explicat: „Dacă duc trei arbitri în Spania, fac faţă! Dacă duc trei fotbalişti din România…“.

Dumitru Dragomir l-a apostrofat pe Crăciunescu: „Adică sunt două greşeli uriaşe pe etapă şi tu spui că avem arbitraj de calitate?“, iar preşedintele CCA a replicat: „Domnule Dragomir, satisfaceţi-mă şi pe mine şi spuneţi-mi doi jucători sau antrenori care n-au greşit“.

Preşedintele LPF a reacţionat: „Ce dracu’, Ioane, ai fustă scurtă să te satisfac?“, fiind din nou atenţionat de Crăciunescu: „Haideţi să nu coborâm discuţia la un astfel de nivel“.

Dumitru Dragomir a declarat, duminică, la Sport.ro că nu a mai văzut greşeli de arbitraj ca acelea din etapa a 15-a a Ligii I, precizând că trei echipe sunt favorizate şi că dacă ar depinde de el ar suspenda arbitrii un an.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.