Craiova II, amical cu Ludogorets II. Update: „Leii“ au pierdut în Bulgaria

Echipa secundă a Universității Craiova susține mâine, de la ora 16.45, primul joc de verificare din perioada precompetițională. Trupa lui Dragoș Bon întâlnește în deplasare formația a doua a clubului Ludogorets Razgrad, campioana Bulgariei, cu care gruparea din Bănie are strânse relații de prietenie, nefiind la prima interacțiune de acest gen. Delegația alb-albastră a părăsit astăzi, după prânz, Bănia și a cuprins următorii jucători: portari: Alex Manea, Cătălin Preduț; jucători de câmp: Raul Constantinescu, Cosmin Dobre, Bogdan Țoiu, Robert Bogdan, Ionuț Popescu, Alex Vulpe, Marius Albăstroiu, Alex Dinu, Cosmin Cojocaru, Hristo Vadasis, Remus Trancă, Andrei Zete, Răzvan Andronic, Ștefan Baiaram, Luis Nițu, Angel Ciutică, Raoul Baicu.

„Este primul nostru test și mă bucur că întâlnim un adversar puternic, pentru că astfel văd și eu potențialul nostru de acum, fiind o echipă în formare, cu jucători doi născuți în 1999, iar restul în 2000, 2001 și 2002. Ne întoarcem miercuri noapte, pentru că suntem invitați să vedem meciul lor cu Videoton, din Liga Campionilor“, a declarat înainate de plecare Dragoș Bon, pentru sport-vartos.ro

Update: „Satelitul“ a pierdut la limită în Bulgaria

Trupa lui Dragoș Bon a pierdut cu 3-2 în fața echipei similare a clubului Ludogorets Razgrad, într-un amical susținut astăzi, în Bulgaria. Golurile oltenilor au fost marcate de Trancă și Zete.

Universitatea a început cu următorul unsprezece: Preduț – Constantinescu, Țoiu, Bogdan – Vulpe, Cojocaru, Dinu, Vadasis – Zete, Andronic, Baicu. Au mai intrat: Manea – Albăstroiu, Ciutică, Nițu, Baiaram, Popescu, Trancă, Dobre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.