CRAIOVA TREBUIE SĂ RENASCĂ! (FĂRĂ MITITELU)

miting-suporteri-universitatea-craiova-10Suporterii Universităţii Craiova de la Peluza Sud şi Peluza Nord ard de nerăbdare să-şi vadă echipa reînfiinţată, dar nu avându-l conducător, din nou, pe Adrian Mititelu, motiv pentru care astăzi au emis un comunicat în care cer autorităţilor să-l excludă pe fostul finanţator din ecuaţia noii echipe.

Iată comunicatul:

Din respect pentru munca, sacrificiile şi gloria generaţiilor trecute de fotbalişti personificate atât de sugestiv de îngerul OBLEMENCO, suporterii UNIVERSITĂŢII CRAIOVA au datoria de onoare de a trage un nou semnal de alarmăː tradiţia fotbalistică a Cetăţii Banilor trebuie salvată şi cea mai neagră perioadă din istoria clubului să ia odată sfârşit. Ajunge cu aceşti ultimi doi ani de prăbuşire şi izolare! Orgoliul suporterilor ŞTIINŢEI obligă CRAIOVA la o RENAŞTERE binemeritată! Vinovaţii pentru anii negri să se dea la o parte, să lase locul altora mai competenţi şi puternici.
Suporterii Craiovei, ca adevăraţi continuatori morali ai palmaresului alb-albastru, solicită autorităţilor publice locale şi în mod special doamnei primar să îşi onoreze promisiunile din campanie şi să repornească în forţă motoarele Ştiinţei noastre dragi!
CRAIOVA TREBUIE SĂ RENASCĂ prin implicarea suporterilor ei şi cu firescul sprijin al conducerii urbei!
Împreună putem reuşi în această încercare nobilă!

PELUZA NORD, PELUZA SUD!
UNITATE PENTRU CRAIOVA!

1 Comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.