Craiovenii au respins ideea înfiinţării unei alte echipe

Primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, a publicat ieri pe pagina sa de Facebook rezultatele sondajului comandat cu privire la propunerea mai multor jucători craioveni în activitate de a crea o nouă echipă de fotbal în Bănie. Iată „comunicatul“ Olguţei: „Conform sondajului comandat, 74 la sută dintre craioveni nu vor altă echipă în afară de Universitatea, faţă de doar şase la sută care ar putea deveni fanii unei alte echipe care să joace la Craiova. Restul nu sunt interesaţi de subiect. În acelaşi timp, 56 la sută dintre craioveni nu vor ca primaria să se implice financiar“, a postat LOV pe Facebook. Sondajul a avut loc în intervalul 11-14 iulie, prin metoda CATI, şi a fost comandat firmei BW Communications. Întrebările adresate au fost următoarele: ‎1. Ce echipă de fotbal credeţi că ar trebui să joace în Craiova, ca să aibă suportul cetăţenilor? Răspunsuri: A: Universitatea Craiova, B. Orice altă echipă care să reprezinte oraşul în competiţii, C. Nu ştiu, nu răspund. 2. Sunteţi de acord ca primăria să se implice financiar în susţinerea unei echipe de fotbal? A. Da. B. Nu. C. Nu ştiu, nu răspund.
„Evident că despre cheltuieli administrative se poate discuta. În acelaşi timp, stadionul nu se poate construi decât cu fonduri guvernamentale. Situaţia financiară a primăriei nu permite să se dea aproximativ 30 milioane de euro doar pe stadion. Am riscat mult prezentând acest sondaj, fiindcă intuiesc criticile care vor urma, din toate părţile. Am considerat că e oportun, însă, să se cunoască exact ce vor craiovenii”, le-a mai răspuns Lia Olguţa Vasilescu internauţilor care au comentat sondajul său.

1 Comment

  1. Ar trebui ca oricare investitor face o echipa sa spunem OLTENIA CRAIOVA sa fie bine primit. ok am inteles nu se vrea alta echipa dar in acelas timp nici primaria nu se vrea actionara ceea ce e corect, dar sa asigure conditii tuturor echipelor adica stadion

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.