Craiovenii, vicecampioni la juniori D

CB8

Juniorii D (copii născuţi în anul 2000 şi mai tineri) de la CS Casa Bogdan Craiova au încheiat pe locul secund ediţia 2012/2013 a Campionatului Naţional, după ce au pierdut, scor 4-6, finala disputată duminică seară, la Buftea, contra Sportului Studenţesc. Craiovenii au deschis scorul prin Raul Constantinescu şi, în ciuda faptului că au controlat ostilităţile în permanenţă, au fost egalaţi pe finalul reprizei a doua, aşa că departajarea s-a făcut la penaltiuri. Din tabăra noastră au punctat Raul Constantinescu, Constantin Olteanu şi Andrei Dobre, în timp ce Marian Şerban a ratat.
„A fost un joc foarte bun al nostru, de aceea şi regretul că nu am câştigat titlul de campioni este foarte mare. Am dominat în permanenţă, am ratat foarte mult şi fotbalul ne-a pedepsit. Ne-au egalat când mai erau aproximativ şapte minute de joc şi am pierdut la penaltiuri. Ne mândrim cu faptul că suntem vicecampionii ţării, dar parcă era mai frumos să fim noi numărul unu, mai ales că am fost mult mai buni. Oricum, acest rezultat ne onorează, dar ne şi obligă totodată să încercăm anul viitor să fim cei mai buni“, a declarat antrenorul Mugurel Guşatu, pentru GdS.
Lotul grupei de juniori D a fost compus din următorii: portari: Andrei Bobonete, Simion Velcu; fundaşi: Ionuţ Popescu, Constantin Olteanu, Alin Modora, Andrei Dobre, Raul Constantinescu, Hristos Vadasis, Andrei Crânguş, Cosmin Cojocaru; mijlocaşi: Andrei Lepădatu, Alex Gârbiţă, Ştefan Baiaram, Marian Şerban, Robert Goanţă, Marius Sultan, Aurel Manciu; atacanţi: Valentin Mihăilă, Adrian Nichifor, Florin Grigoraşcu.

 

Juniorii C, depăşiţi de Steaua

 

Sfârşitul de săptămână a fost solicitant şi pentru juniorii C (născuţi în 1998) de la CS Casa Bogdan, care au participat la turneul zonal de la Târlungeni. Elevii lui Marian Calafeteanu au dispus de CSS Târgovişte cu 6-0 şi de FCM Braşov cu 5-1, dar sâmbătă au cedat în faţa bucureştenilor de la Steaua, scor 0-2, şi au ratat astfel participarea la turneul semifinal, care va avea loc în intervalul 18-23 iunie. Din nefericire, la Târlungeni s-a consemnat şi o accidentare urâtă, Marian Toană suferind o fractură de peroneu la piciorul drept, la jocul cu FCM Braşov.
Lotul echipei de juniori C: portari: Vlad Andrei, Florin Manea; jucători de câmp: Ştefan Vlădoiu, Robert Bogdan, Gabriel Ciocan, Mihai Ivan, Alexandru Coandă, Cristian Andrei, Florin Borta, Radu Bârzan, Andrei Rodeanu, Paul Hodea, Andrei Stroe, Ştefan Marghidean, Alexandru Cojocaru, Adrian Găbureanu, Bogdan Gianimu, Marian Toană.

1 Comment

  1. De unde pana unde ati fost voi mai buni? Meciul a fost echilibrat de la inceput pana la sfarsit (in cel mai bun caz pentru voi). Sa va fie rusine ca veniti cu declaratii d-astea ..

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.