Cristian Balaj: M-am abţinut de la vot, dar consider că excluderea e corectă

Arbitrul Cristian Balaj, prezent în calitatea sa de preşedinte al AJF Maramureş la Adunarea Generală a FRF, a declarat că s-a abţinut de la votul pentru dezafilierea clubului Universitatea Craiova, deşi, din punctul său de vedere, decizia de excludere este corectă. „Chiar dacă din punctul meu de vedere este o decizie corectă, eu am decis să mă abţin de la vot. S-a demonstrat că nu avem nimic cu fotbalul din Craiova, ci trebuie să ne detaşăm de anumiţi oameni. M-am abţinut pentru că sunt arbitru. Şi aşa avem o imagine proastă ca arbitri”, a spus preşedintele AJF Maramureş, citat de Mediafax.

Balaj susţine că hotărârea Comitetului Executiv al FRF de a delega o brigadă din străinătate la finala Cupei României – Timişoreana îi afectează pe arbitrii români. „Asta îi afectează pe colegii mei, pentru că este o sărbătoare a fotbalului românesc. Îmi pare rău pentru Tudor, pentru că nu are nicio finală arbitrată. Sper să aibă şansa pe viitor, pentru că este ceva unic. Eu am propus ca arbitrii care deja au condus finale de Cupa României să nu mai oficieze. Eu dacă eram delegat, aş fi fost deja la a patra”, a menţionat Cristian Balaj.
Clubul SCFC U Craiova SA, condus de Adrian Mititelu, a fost exclus, luni, din Federaţia Română de Fotbal, în cadrul Adunării Generală a FRF, cu 168 de voturi pentru, 18 abţineri şi cinci împotrivă.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.