Cristiano Ronaldo: Vreau să câştig Liga Campionilor cu Juventus

Atacantul portughez Cristiano Ronaldo a dezvăluit că unul dintre motivele principale pentru care s-a transferat de la Real Madrid la Juventus Torino îl reprezintă dorinţa a câştiga Liga Campionilor cu echipa italiană, informează Agerpres.

„Vreau să câştig Liga Campionilor cu Juve. Ne focalizăm asupra acestui lucru, eu şi colegii mei, însă fără să fie o obsesie, pas după pas, iar apoi vom vedea dacă va fi în acest an sau în cei următori. Obiectivul clubului este să câştige campionatul, Cupa Italiei şi, bineînţeles, să evoluăm cât mai bine în Champions League“, a declarat Ronaldo într-un interviu acordat platformei de streaming online Dazn, al cărei ambasador global a devenit.

„Sunt foarte fericit, echipa este puternică şi sunt foarte încântat. Aici sunt condiţii extraordinare, sunt surprins în sens pozitiv. Ne antrenăm dur, nu există nicio zi uşoară, însă mă simt cu adevărat fericit. Îmi place cum se lucrează aici, mentalitatea. Au metode speciale, şi întregul staff este foarte profesionist“, a adăugat portughezul.

Întrebat de ce a ales Juventus, Cristiano Ronaldo a răspuns: „Sunt lucruri în viaţă care par dictate de destin, iar în acest caz a fost aşa. Nu mă aşteptam să joc la acest club, dar anumite lucruri se întâmplă în mod natural. După cum ştie toată lumea, Juve este unul dintre cele mai bune cluburi din lume şi pentru mine a fost o decizie uşoară. Desigur, ceea ce am făcut la Real Madrid a fost incredibil, am câştigat totul şi am mulţi prieteni, dar Juventus mi-a arătat că mă doreşte mai mult decât oricine şi vreau să încerc să scriu istorie şi cu acest club“.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.