CRUŞOVEANU ŞI IRIMESCU, HOTĂRÂŢI SĂ O SALVEZE PE FC OLT

Sosiţi luni seară la FC Olt, fundaşii Cosmin Cruşoveanu şi Paul Irimescu au afirmat la unison că speră să ajute trupa pregătită de Dan Oprescu să se salveze de la retrogradare.

„Ne-am înţeles şi lipseşte doar semnătura, dar este doar o chestiune de timp. Este o nouă provocare pentru mine şi îmi doresc să foarte mult să reuşim să ne salvăm de la retrogradare. Returul e întotdeauna mai dificil, dar sper şi cred că totul se va termina cu bine şi vom dovedi cu toţii că echipa aceasta merită să fie în Liga a II-a”, a spus Cruşoveanu, a cărui înţelegere va fi pe un an şi jumătate.

„Am bătut palma şi aştept acordul de transfer de la Severin. M-am înţeles cu cei de la FC Olt să semnez pe o jumătate de an, cu drept de prelungire pe încă unul. Am venit să ajut echipa, pentru că eu cred că se poate evita retrogradarea. Cu o pregătire bună se poate îndeplini acest obiectiv”, a declarat la rândul său Paul Irimescu.

Conducerea celor de la FC Olt intenţionează ca în perioada următoare să aducă jucători în linia ofensivă. Doi atacanţi ar putea semna în această iarnă cu gruparea slătineană.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.