CS Apa Craiova are şanse mari să meargă la baraj

Antrenorul formaţiei CS ApaCraiova, Victor Naicu, a afirmat că echipa sa, proaspăt câştigătoarea a campionatului doljean, a primit undă verde în privinţa susţinerii barajului de promovare în Liga a III-a.

„Au venit hârtiile la AJF şi putem juca barajul. Acum nu ne rămâne decât să ne pregătim bine şi sperăm că vom reuşi promovarea. Întâlnim o echipă valoroasă şi cu o situaţie financiară bună, dar asta nu înseamnă că dezarmăm. Din contră, ne vom juca şansa până la capăt şi trebuie să sperăm în promovare. Săptămâna aceasta, vom merge la Vâlcea să o vedem la lucru pe Posada Perişani“, a spus Victor Naicu, pentru GdS şi sport-vartos.ro.

Ultimele date se bat cap în cap cu precizările făcute de membrii Comitetului Executiv în ultima şedinţă. Membrii FRF au solicitat ca AJF Dolj să intre în legalitate până pe 13 iunie, întrucât nu există un Birou Executiv valid şi nu pot fi omologate clasamentele competiţiilor judeţene, deci CS Apa Craiova nu poate susţine barajul din 20 iunie. Pentru lămuriri l-am contactat pe Adalbert Kassai, însă secretarul general al FRF s-a ferit să dea verdictul, motivând că este plecat dinţarăşi că nu poate sta mult în telefon. „Ştiu că sunt nişte probleme la AJF Dolj, dar nu aş vrea să mă pronunţ. Mai bine vorbiţi cu juristul federaţiei“, a spus Kassai, pentru GdS şi sport-vartos.ro.

 

Adrian Stângaciu: Se va decide în şedinţa viitoare a Comitetului Executiv

 

Respectând indicaţiile, l-am abordat pe juristul FRF, Adrian Stângaciu, care a fentat la rândul său răspunsul, lăsând totuşi să se înţeleagă că CS Apa Craiova ar putea susţine meciul de baraj cu „binecuvântarea“ membrilor Comitetului Executiv. „Conform hotărârii Comitetului Executiv, ei trebuie să intre în legaliate până pe 13 iunie, astfel nu au cum să susţină meciul de baraj, conform regulamentului, pentru că nu există un Birou Exectiv valid. Ar fi păcat ca să sufere alţi terţi pentru problemele de la AJF, deşi ştiu că acolo au avut loc alegeri şi s-a intrat teoretic în legalitate. De ce nu au depus actele la judecătorie ca să poată intra în drepturi, punând astfel capăt discuţiilor, asta nu mai ştiu. CS Apa Craiova trebuie să facă cerere la AJF şi să-i solicite forului să intre în legaliate, apoi la FRF şi să prezinte situaţia, aşa cum au făcut-o şi alte echipe de acolo, din Dolj, dacă nu mă înşel, şi să puncteze că vrea să susţină meciul de baraj. Echipa campioană e clar că nu este vinovată şi moral ar fi să poată să susţină meciul de baraj. Acest drept, în cazul în care nu se rezolvă problema cu AJF-ul în timp util, i-l pot da doar membrii Comitetului Executiv în viitoarea şedinţă, care va fi pe 18 iunie, şi este posibil acest lucru. Barajul va avea loc pe 20 iunie, deci timp este pentru rezolvarea problemei“, a declarat Adrian Stângaciu, pentru GdS şi sport-vartos.ro.

CS Apa Craiova va juca joi, de la ora 13.00, un amical în compania selecţionatei pompierilor din România, antrenate de Viorel Şişoe, care se pregăteşte pentru Campionatul European de la Ploieşti, programat în intervalul 13-17 iunie. Înaintea confruntării cu „militarii“, elevii lui Victor Naicu vor primi din partea oficialilor AJF Dolj în exerciţiu şi medaliile de campioni.

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.