CS Apa Craiova, în faţa celei mai mari provocări

Trupa lui Victor Naicu este pregătită să câştige meciul cu Posada Perişani şi să facă saltul în Liga a III-a.

Mult a fost, puţin, dar greu, a rămas. Campioana judeţului Dolj, CS Apa Craiova, va susţine miercuri, de la ora 17.30, la Rovinari, barajul de promovare în Liga a III-a, oponentă fiindu-i gruparea vâlceană Posada Perişani, o echipă cu „recomandări“ bune. Adversarii, pregătiţi de Costel Gaiţă, câştigători şi ai Cupei României – faza judeţeană în acest an, stau foarte bine financiar, primind sprijinul mai multor firme cunoscute, dar şi al autorităţilor locale. Cu toate acestea, spiritul de învingători pe care l-au demonstrat craiovenii în Liga a IV-a a ieşit din nou la „rampă“, antrenorul Victor Naicu fiind convins că va desface şampania la finalul disputei. „Va fi o partidă dificilă, echilibrată, ca un joc de cupă, unde valoarea contează la fel de mult ca inspiraţia de moment a fiecărui jucător. Eu zic că nu avem de ce să ne facem griji, pentru că presiunea va fi pe ei. Au investit mult şi nu-şi permit să piardă, pe când noi am jucat întotdeauna din plăcere şi la fel o vom face şi acum, pentru că la noi cu banii e mai greu. Vom fi relaxaţi, iar asta ne va permite să creăm în linişte şi eu cred că vom câştiga“, a declarat Victor Naicu, pentru GdS şi sport-vartos.ro. „Din păcate, nu am reuşit să ne pregătim aşa cum mi-aş fi dorit eu, în sensul că au fost destule antrenamente în care nu i-am avut pe toţi, o parte dintre băieţi au fost la serviciu, unii lucrează în ture… Dar asta a fost şi în timpul campionatului şi am făcut faţă cu brio, de aceea cred că vom reuşi şi de data aceasta. Singurul incert este căpitanul Costinel Răduţ, care a avut o ruptură musculară şi în ultima vreme nu s-a prea antrenat. În rest, toată lumea este aptă şi dornică să câştige“, a completat tehnicianul grupării CS Apa Craiova.

Şi preşedintele Silviu Buzărnescu este optimist în privinţa rezultatului final. „Practic, e ca un meci de Cupă, pe care trebuie să-l câştigăm. Avem un lot valoros şi nu ar trebui să avem probleme. Nu am nici o emoţie. Nu mi-e frică nici de arbitraj. Mai frică mi-a fost luni de răspunsul membrilor Comitetului Executiv. Era normal să ne lase să susţinem barajul, dar până nu a fost totul clar am avut emoţii. Când am primit mesajul pe telefon, de la cineva de acolo, m-am bucurat de parcă atunci câştigasem campionatul. Presimt că totul o să fie în regulă“, a spus oficialul craiovean, pentru GdS şi sport-vartos.ro.

 

Jucătorii sunt optimişti

 

În rândul jucătorilor este o stare de linişte, Cristi Stăncuţa afirmând că el şi colegii săi sunt gata să rupă „blestemul“, în ultimii trei ani, când nici o echipă din Dolj nu a reuşit să câştige barajul. „Îmi doresc foarte mult să câştigăm şi să demonstrăm că nu degeaba am câştigat campionatul. Am înţeles că întâlnim o echipă bună, experimentată, dar şi noi avem valoare şi eu sper să terminăm cu ghinioanele, pentru că de trei ani nu a mai promovat nimeni din Dolj, şi să promovăm în Liga a III-a“, a spus Stăncuţa, completat de mijlocaşul Octavian Trăistaru: „Dacă ne concentrăm e imposibil să nu câştigăm. O să avem şi suporterii în spate, pentru că am înţeles că s-au ocupat deja patru autocare, deci suntem suficient de motivaţi să câştigăm“.

Portarul Adrian Surdu a promis că va „închide“ poarta şi că este pregătit să apere şi penaltiuri dacă se va ajunge acolo, dar este convins că ofensiva va funcţiona bine şi că va fi eficientă. „Cred că o să fie un meci greu, dar suntem pregătiţi. Voi face tot posibilul să nu primesc gol, m-am antrenat în ultimele zile şi pentru penaltiuri, dar sper să nu se ajungă acolo. Băieţii sunt în formă, o să marcheze şi nu o să ajungem acolo. Vom câştiga meciul cu vâlcenii”, a punctat Surdu.

 

 

CS Apa Craiova – Posada Perişani

Iată componenţa loturilor celor două formaţii:

CS Apa Craiova: A. Firulescu, Ad. Surdu – Dr. Ionele, D. Stancu, Cl. Sodoleanu, Ad. Gheorghiţă, A. Lupu, R. Tătaru,I.Cofin, O. Trăistaru, T. Trăistaru, M. Niţă, Ad. Nedelea, C. Răduţ, An. Băia, C-tin Cojocaru, Cr. Stăncuţa, M. Tâmplaru, C. Marin, Ad. Dobre, Ad. Crişan.

Posada Perişani: Cruceru, Stanciu, A. Pufu, Bărbuţ, Creangă, M. Pufu, Negrescu, Voicu, Mătăsaru, Racolţa, Mocioacă, Fistogeanu, Paşoi, Puşcatu.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.