CS Işalniţa, în cantonament la Băile Felix

Nastasie

Formaţia CS Işalniţa (Liga a IV-a Dolj) se află de duminică seară în cantonament la Băile Felix (Oradea), unde va asuda timp de zece zile. Antrenorul Nicu Năstăsie (foto stânga) are la dispoziţie următorii jucători: Cosmin Chiriţă – Daniel Bălosu, Florin Năstasie, Cosmin Trică, Cătălin Scarlat, Lucian Scarlat, Alin Bratoveanu, Robert Sucitu, Daniel Turcu, Florin Nica, Claudiu Stromlega, Ionuţ Ţucă, Marius Popa, Dragoş Lungu şi Adrian Creţu. Zilele următoare este aşteptat şi atacantul Remus Badea, care nu a făcut deplasarea cu echipa din cauza unor probleme personale.
În programul de pregătire iniţiat de Nicu Năstăsie figurează două antrenamente zilnice, cea de dimineaţă fiind alocată acumulărilor fizice, iar cea de după-amiază va fi destinată îmbunătăţirii relaţiilor de joc, nefiind exclus să se dispute şi câteva jocuri de verificare.

7 Comments

  1. Speram ca Remus Badea sa ajunga cat mai repede si sa poata executa pregatirea de vara la capacitate maxima. C.S. Isalnita are mare nevoie de el in acest sezon intrucat a demonstrat ca este un jucator care poate ajuta echipa in orice moment 😀

  2. Va multumesc tuturor pentru sustinere, echipa are nevoie de un capitan ca mine, stiu ca sunt cel mai bun din dolj, dar speram sustinem pregatirea la capacitate maxima si sa intram cu dreptul in urmatorul sezon.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.