CS Universitatea, amical cu Fortuna Brazi

pavel-badea-birou

Reunită săptămâna trecută la Mogoşoaia, CS Universitatea Craiova se află în faţa primului joc amical, miercuri, de la ora 10.30, pe unul dintre terenurile complexului sportiv de la Buftea, urmând să întâlnească pe Fortuna Brazi, ocupanta poziţiei a doua în Liga a III-a, seria a 6-a, în ediţia trecută de campionat. Conform purtătorului de cuvânt al grupării alb-albastre, Răzvan Cucui, jocul-şcoală va fi deschis presei, astfel că lotul lui Erik Lincar va fi cunoscut. În acest sens, directorul executiv al CS Universitatea, Pavel Badea, care ieri se îndrepta spre Bucureşti în vederea participării la o şedinţă generală la care vor lua parte şi investitorii, a admis că până la sfârşitul săptămânii va face cunoscute numele celor care au semnat deja contracte de joc cu formaţia craioveană. „O să discut cu antrenorii şi vom lua împreună o decizie în acest sens. În principiu, eu aş fi de acord să dezvăluim numele celor care au semnat deja şi, dacă vor fi şi antrenorii, vom da un comunicat ori joi, ori vineri“, a declarat Pavel Badea, pentru GdS şi sport-vartos.ro.
Următorul test al alb-albaştrilor va avea loc tot la Buftea, întâlnirea amicală cu CS Baloteşti, locul trei în C3 în ediţia trecută de campionat, fiind programată pe 19 iulie, de la ora 18.00.
Altfel, fostul director sportiv al Unirii Urziceni şi Universitatea Cluj, Felix Grigore, a fost numit director adjunct la CS Universitatea Craiova. De asemenea, organigrama clubului ar putea fi făcută publică în zilele care urmează.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.