CSM VÂLCEA L-A ACHIZIŢIONAT PE DAOUDA

Divizionara secundă CSM Vâlcea a reuşit achiziţionarea mijlocaşului senegalez Thiandoum Daouda (19 ani), joi seară acesta antrenându-se pentru prima dată în Zăvoi.

Daouda a evoluat în tur la Arieşul Turda, însă impresarii săi l-au redirecţionat din această iarnă spre formaţia olteană. „Am negociat pentru aducerea lui Daouda şi în vara trecută, însă atunci nu am reuşit. Acum, ni l-am dorit mult, este internaţional Under 19 al Senegalului şi a fost şi pe lista de transferuri a celor de la Udinese. Este jucătorul CSM-ului, a semnat un contract cu noi pentru cinci ani, noi l-am luat ca mijlocaş defensiv, dar poate evolua şi ca fundaş. Voi mai aduce şi alţi jucători africani tineri, de perspectivă, avem în vizor doi atacanţi ivorieni”, a spus finanţatorul vâlcenilor, Cătălin Rufă, pentru liga2.ro. „Este cel mai bun fotbalist în Liga a II-a, a fost adus în România de CFR Cluj, în tur ne-a creat mari probleme la meciul direct, Senegalul este acum o forţă în lumea fotbalului. Este un jucător de mare perspectivă, ne va ajuta la menţinerea în Liga a II-a, eu cred în acest obiectiv, deşi locul în clasamentul nu este cel care ni-l doream. Sunt mulţi jucători tineri, dar valoroşi, sper să explodeze cât mai curând, sper ca ei să se fi rodat şi din speranţe să devină certitudini”, a declarat şi viceprimarul Râmnicului Cosmin Constantinescu.

Până acum, CSM i-a mai adus pe Balauru, revenit la echipă după jumătate de an şi pe Dacian Vizitiu de la Oltchim, cei doi atacanţi urmând să semneze şi ei contracte cu clubul vâlcean.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.