CSM VÂLCEA ŞI-A RELUAT ANTRENAMENTELE

CSM Râmnicu Vâlcea s-a reunit în această dimineaţă, la Baza Sportivă din Zăvoi, sub comanda aceluiaşi trio de antrenori, Mitu-Teleşpan-Tufişi. Printre jucătorii noi veniţi se numără Dan Balauru, revenit la echipă după jumătate de an de absenţă, şi Dacian Vizitiu, care a fost transferat de la FC Oltchim. În zilele următoare sunt aşteptaţi la echipă o serie de jucători africani, care vor fi testaţi de tehnicieni.

„Jucătorii care sunt din Vâlcea au făcut deja vizita medicală, ceilalţi o vor face zilele acestea. Ne dorim ca toţi jucătorii să fie valizi, avem o sete de rezultate cum nu vă închipuiţi, aţi văzut pe ce loc suntem. În prima săptămână vom face o readaptare la efort aici, la stadion, pregătirea centralizată o vom face tot aici, pentru ca apoi să mergem într-un turneu de jocuri, probabil în ţară. Sunt şi doi jucători noi, Vizitiu şi Balauru, dar şi o serie de jucători veniţi în probe, pe care eu şi Marius nu îi cunoaştem, rămâne să îi vedem. Singurul jucător care a plecat cu acte în regulă este Vlăduţi”, a spus secundul Dumitru Teleşpan, pentru liga2.ro.

O altă noutate o reprezintă anularea cantonamentului de la Sinaia. „Cei trei antrenori şi Jean Turmacu au fost acolo şi nu au găsit condiţii de refacere decât la distanţă mare, trebuia ca echipa să meargă o jumătate de oră cu autocarul. Există şi varianta Forban, dar cel mai probabil, CSM va face pregătirea centralizată tot în Zăvoi, unde Marius este mulţumit de condiţii. Apoi, dacă timpul va fi potrivnic în ţară, luăm în calcul şi un cantonament în Turcia” a declarat finanţatorul Cătălin Rufă.

Gogoşoiu: Îmi propun să dau multe goluri

Atacantul echipei CSM Vâlcea, craioveanul Dan Gogoşoiu, speră să marcheze cât mai multe goluri în retur şi să ajute la salvarea alb-albaştrilor de la retrogradare.

„Mi-am făcut programul în vacanţă, cred că toţi colegii l-au făcut, este un lucru bun, ne va fi mai uşor la pregătire. Îmi propun ca echipa să câştige cât mai multe meciuri şi să scăpăm din zona retrogradării, unde eu zic că nu merităm să fim. Personal, îmi propun să joc cât mai bine şi să dau cât mai multe goluri, în tur puteam înscrie mai mult, dar am ratat, sper ca în retur să trecem cu toţii peste aceste ghinioane. Sper ca jucătorii nou-veniţi să fie cât mai buni şi să ne poată ajuta”, a declarat Dan Gogoşoiu.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.