CSO Filiași a fost adusă cu picioarele pe pământ de Atletic Bradu (galerie foto)

Divizionara C CSO Filiași a tratat cu sperficialitate întâlnirea de la Bradu și a pierdut cu 3-1, vineri, în fața lui Atletic, penultima clasată înaintea rundei a 8-a din Liga a III-a, seria 3.

Doljenii au controlat prima repriză și au intrat la cabine în avantaj, după ce Claudiu Ghighilicea a reluat imparabil din centrul careului o minge venită din dreapta, de la Dinu (’38, 0-1).

Spre finalul primei părți s-a accidentat portarul Bobonete, iar în locul său a intrat Nedieanu, neîncălzit, acesta fiind în centrul unui penalti în debutul reprizei a doua, lovitură transformată de Golban (’63, 1-1).

După un joc dur al gazdelor au apărut și accidentările în rândul jucătorilor de câmp, toți cei înlocuiți prezentând hematoame serioase. Pe fondul unui joc intimidant, cu câteva decizii pro Bradu din partea arbitrului central, Atletic a intrat în avantaj grație lui Codin, care a împins mingea de la doi-trei metri, dintr-o învălmășală la un corner (’83, 2-1).

Oltenii au forțat golul doi și au fost surprinși pe un contraatac pe partea stângă, finalizat de Trașcă de la 14 metri cu un  șut la colțul din dreapta al porții (’86).

Atletic Bradu: Al. Oprea – C. Șerban, A. Marin, M. Savu, Fl. Achim, M. Cîrstoiu, A. Codin, Al. Golban, M. Ion, A. Badea, C. Tănase. Au mai intrat: R. Mohora, Al. Trașcă, Al. Preda, M. Pătrănoiu. Antrenor: Valerică Stan.

CSO Filiași: An. Bobonete (’40, Al. Nedieanu) – M. Șchiopu (’56, Albăstroiu), R. Vulpe, A. Lupu, D. Tereche (’74, L. Borhot) – Fl. Gheorghișor,  D. Stancu, D. Unguru, F. Crușoveau – Cl. Ghighilicea, C. Dinu (’53, Negrescu). Antrenor: Mugur Gușatu.

Cartonașe galbene: Achim, Cîrstoiu, Ion, Tănase, Trașcă / Nedieanu, Albăstroiu, Stancu, Unguru.

Au arbitrat: Ionuț Constantinescu (Galați) – Florin Iacob (Constanța), Gabriel Enache (Ploiești).

Observatori: Adrian Peiu (Urziceni), Lorant Veress (Sf. Gheorghe).

Pentru galeria foto, click aici.

În urma acestui eșec, venit după cinci victorii consecutive, CSO Filiași a coborât de pe locul doi, pe trei, cel puțin până la jocurile de sâmbătă. În etapa viitoare, elevii lui Mugur Gușatu întâlnesc pe Municipal Brașov, una dintre contracandidatele la promovare, meciul fiind programat vineri, 19 octombrie, de la ora 15.00, pe stadionul „Chimia“ din Ișalnița.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.