Damila a umilit-o pe FC Maramureş

IMG_5086Formaţia olteană Damila Măciuca i-a administrat un scor de neprezentare echipei FC Maramureş Baia Mare, câştigând cu 3-0 confruntarea de sâmbătă, de la Drăgăşani, din cadrul etapei a 19-a, din Liga a II-a, seria 2. Golurile vâlcenilor au fost marcate de Negruţ (’44, ‘75) şi Iancu (‘88).
Damila: Matache – Samson, Deaconescu, I. Stoica, Ed. Stoica – L. Iordache, Bărbulescu – Ad. Popa, Lircă (’65, Melcea), Ad. Codin (’72, Geantă) – Sg. Negruţ (’83, Iancu). Antrenor: Claudiu Niculescu.
FC Maramureş: Şteţca – Duruş, Chivoiu, Istrofor, Cornea – Fl. Achim, Krausz (’70, Schuller), Negrea, Biţiş – Gego, Tănasă, Antrenor: Romulus Buia.
Au arbitrat: T. Albon – Al. Cerei, G. Szabo.

Niculescu exultă
Antrenorul Damilei, Claudiu Niculescu, s-a arătat foarte bucuros de victoria obţinută, felicitându-şi elevii pentru evoluţie.
„Am dominat din minutul 1 până în minutul 90. Am marcat doar de trei ori, dar am avut multe alte ocazii de a înscrie, mai ales în repriza a doua. Sunt mulţumit de cum s-au prezentat băieţii şi din punct de vedere fizic. Am obţinut o nouă victorie, după cea de la Târgu Mureş, dar asta nu înseamnă nimic raportat la obiectivul nostru. De luni începem pregătirea meciului cu FC Bihor. Eu mă gândesc la fiecare meci şi nu cred că ne-am înscris în cursa pentru promovare, deşi avem şansa noastră şi de noi depinde acest lucru. Mă simţeam foarte bine ca jucător, mai ales când marcam şi câştigam. Pot să vă spun că atunci când văd că elevii mei respectă ceea ce fac cu ei la antrenamente şi ce indicaţii le dau în timpul meciului, iar echipa mea câştigă, satisfacţia e mult mai mare. Astăzi sunt fericit şi, aşa cum am mai spus-o, Damila reprezintă prezentul şi viitorul meu ca antrenor“, a declarat Niculescu, pentru site-ul clubului. „Au fost discuţii legate de faptul că în cazul promovării să jucăm la Craiova, dar eu cred că acolo e un loc aparte şi doar o singură echipă poate evolua: Universitatea Craiova. Mă bucur pentru ei că vor reveni în fotbal şi, mai ales, mă bucur pentru suporterii Craiovei de peste tot. Eu m-am născut în Oltenia, am familia aici, am jucat la Craiova, deci pot spune că Oltenia e mereu în inima mea“, a completat Claudiu Niculescu.

Buia: Am venit să obţinem un punct

Antrenorul băimărenilor, Romică Buia, a recunoscut superioritatea Damilei, punctând că obiectivul echipei FC Maramureş în acest joc a fost obţinerea unei remize.
„Noi am venit la Drăgăşani să scoatem un rezultat de egalitate, dar, din păcate, am primit gol în ultimul minut din prima repriză. Dacă intram cu 0-0 la pauză poate altfel se desfăşurau ostilităţile în repriza a doua. Scorul putea fi mult mai mare şi chiar dacă am primit trei goluri, Şteţca a fost unul dintre cei mai buni elevi ai mei, el şi-a făcut datoria. Suntem o echipă mică, iar obiectivul nostru este salvarea de la retrogradare. Nu am avut unde să ne antrenăm, iar în ultimele două săptămâni ne-am pregătit pe un teren sintetic de dimensiuni mici. Băieţii mei sunt extraordinari, vin la antrenamente, se pregătesc şi nu am ce să le reproşez. Mulţumesc primarului din Baia Mare că ne-a dat acordul să jucăm pe stadionul din oraş la meciul cu FC Olt“, a spus Buia.

1 Comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.