Damila pusă la grea încercare

munteanu-lucian

Formaţia Damila Măciuca va întâlni miercuri, de la ora 18.00, la Drăgăşani, pe Corona Braşov, partida contând pentru runda a 25-a din Liga a II-a, seria 2. Soarta acestei dispute ar putea conta enorm pentru formaţia vâlceană, care în cazul unei victorii şi-ar menţine vii şansele de promovare, însă în cazul celorlalte două variante lucrurile ar nărui visele lui Claudiu Niculescu şi ale elevilor săi.
„Este un meci foarte dificil, pe care trebuie să-l câştigăm, chiar dacă nu vom conta pe căpitanul Ionuţ Stoica şi pe Nasser Menassel. O victorie ne-ar apropia la trei puncte de Corona şi putem spera în continuare la Liga I. În plus, ne-am consolida poziţia a treia, atingându-ne astfel obiectivul propus la începutul sezonului. Ei au avantajul jocului din tur, au câştigat cu 4-1, şi ar conta în cazul în care am avea acelaşi număr de puncte, dar important este să învingem, fie şi cu 1-0, pentru că apoi mai sunt patru meciuri de jucat şi se poate întâmpla orice. Avem posibilitatea să scriem istorie şi trebuie să credem în şansa noastră, de aceea sper ca iubitorii fotbalului din Oltenia să fie alături de noi. Sperăm să reuşim, dacă nu, vom încerca din nou anul viitor“, a spus preşedintele Damilei, Lucian Munteanu (foto), pentru GdS şi sport-vartos.ro.
La rândul său, CSM Vâlcea va „deschide“ etapa 25-a, urmând să o întâlnească, de la ora 16.00, în Zăvoi, pe CS Mioveni. Antrenorul oltenilor, Alexandru Pelici, nu va miza în această confruntare pe nici un stranier, întrucât Daouda este accidentat, lui Traore i-a expirat viza, iar Nkongue abia s-a căsătorit şi este în Franţa, fiind învoit de club pentru câteva zile.
Cea de-a treia reprezentantă a Olteniei din eşalonul secund, FC Olt Slatina, va sta.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.