DAN OPRESCU, MULŢUMIT DE NOU VENIŢI

Angrenată în lupta pentru evitarea retrogradării, FC Olt Slatina a schimbat politica transferurilor în această iarnă. Oficialii clubului au mizat pe aducerea unor jucători cu experienţă pentru a reuşi menţinerea în eşalonul secund. Având la dispoziţie un lot tânăr, a cărui medie de vârstă era, în tur, sub 22 de ani, în această iarnă antrenorul celor de la FC Olt Slatina a trecut pe lista de achiziţii jucători cu experienţă. Augustin Chiriţă, Cosmin Cruşoveanu, Paul Irimescu sunt câţiva dintre jucătorii cu maturitate la nivelul eşaloanelor superioare.

Principalul grupării alb-vişinii a declarat că nou-veniţii s-au adaptat foarte bine. „Cei nou-veniţi au fost bine integraţi de către grup, nu au fost probleme de niciun fel. Asta ne dorim, să aducă un plus de valoare echipei în retur. Sperăm să transferăm un atacant, deocamdată nu am rezolvat această problemă”, a declarat, pentru gazetanoua.ro, antrenorul celor de la FC Olt Slatina, Dan Oprescu.

Antrenorul grupării FC Olt Slatina, Dan Oprescu, este încrezător în potenţialul echipei de a reuşi menţinerea în eşalonul secund. La doar un punct de locurile care asigură supravieţuirea, tehnicianul grupării alb-vişinii crede că va câştiga bătălia finală. „Mi se pare că avem un plus faţă de contracandidatele în lupta pentru evitarea retrogradării, măcar prin prisma faptului că ne-am mişcat pe piaţa transferurilor. Când transferi un jucător, nu-l transferi să fie rezervă, rămâne să vedem dacă vor reuşi să se impună”, a mai precizat antrenorul Dan Oprescu.
FC Olt Slatina şi-a amânat câteva zile plecarea în cantonamentul de la munte, însă acest aspect este posibil să nu influenţeze programul meciurilor de verificare stabilite la revenirea în localitate. „Eu cred că nu vor apărea modificări în programul jocurilor amicale”, a spus tehnicianul alb-vişiniilor.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.