Dan Oprescu şi-a structurat programul de pregătire

Antrenorul formaţiei FC Olt Slatina, Dan Oprescu, a stabilit în mare măsură programul de pregătire pentru noul sezon din Liga a II-a, unul în care aşteaptă multe rezultate pozitive. „Sper să se reuşească să se definitiveze cu vizita medicală, urmând ca în funcţie de asta, miercuri (astăzi – n.r.) sau joi, să avem acel joc cu Pirelli, pe care trebuia să-l facem încă de săptămâna trecută şi care s-a amânat. În program erau meciuri cu FC Caracal, FC Argeş, CSM Râmnicu Vâlcea şi Damila Măciuca şi vrem să le reprogramăm. În mare, aproape toţi jucătorii tineri vor fi opriţi. Bineînţeles că urmează să-i evaluăm şi pe ei la fel ca pe ceilalţi. Probabil, pe 18 o să plecăm în cantonament la Poiana Braşov. Sper ca şi această dată să rămână în picioare, pentru că au fost probleme din cauza faptului că s-a amânat cu o săptămână reunirea“, a spus Dan Oprescu, pentru Olt TV.
Staff-ul tehnic al alb-vişiniilor a fost îmbunătăţit cu încă un membru, fiind vorba despre Sabin Ciurea, care se va ocupa de pregătirea portarilor, celălalt „secund“ al lui Dan Oprescu fiind Victor Crângureanu.

Voicu, noul lider al echipei

Pus pe liber de ALRO Slatina, Mircea Voicu este considerat de „principalul“ Dan Oprescu un jucător important pentru FC Olt. Mijlocaşul slătinean urmează să stabilească datele contractuale în aceste zile şi se arată încrezător în privinţa noului proiect. „Sunt dorit aici şi mi se pare un proiect bun. Am mai lucrat cu Dan Oprescu. Mai mult pentru el vin. Sper să ne înţelegem, o să am o discuţie cu patronul noii echipe şi sper ca totul să fie în regulă. Pare un proiect luat de la zero şi mai bine să fie cu paşi mărunţi decât cum a fost la ALRO, cu obiective foarte mari şi vedem cu toţii cum s-a încheiat“, a spus Voicu.
Aflat în discuţii cu fosta conducere a celor de la ALRO, tânărul fundaş Petre Goge speră să ajungă la un acord şi cu oficialii echipei FC Olt. „Încă nu m-am hotărât. Aştept să vorbim zilele astea. Din ce am înţeles, e din nou un proiect foarte important. Am şi alte discuţii, dar tot de la Liga a II-a. Va conta şi partea financiară, şi perioada. Sunt mai multe. Încă nu e nimic sigur, pentru că eu acum o săptămână-două am vorbit cu domnul Niţulescu, iar acum, din ceea ce văd, se schimbă totul pe aici“, a afirmat Goge.
Bugiu, Bogdanovici, Irimescu, Cruşoveanu, Giurcă, Bancu, Cuedan, Vâlcică, David, Perşinaru şi Matei sunt fotbaliştii echipei FC Olt, care vor evolua şi în noul sezon sub comanda lui Oprescu. Aluminiştii Savu, Mecea, Vişa, Precup, Quist, Velcovici, Anghelina, Ene, Crăciun, Jianu şi Corcoveanu au fost chemaţi la discuţii cu conducerea clubului, în timp ce Grosu şi-a exprimat dorinţa de a evolua pentru o altă formaţie. Jucător cu experienţă competiţională, Augustin Chiriţă nu a mai intrat în vederile celor de la FC Olt pentru noul sezon.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.