Dan Zdrâncă, la un pas de lumea arabă

Zdrinca

Reprezentanta Doljului din Liga a III-a, AS Podari, ar putea rămâne fără portarul de rezervă, Dan Zdrâncă, acesta fiind tentat să-l urmeze pe prietenul său Aristică Cioabă în lumea arabă, urmând să se ocupe de pregătirea portarilor echipei FC Saham.
„Aristică a revenit de câteva zile în ţară, într-o scurtă vacanţă, şi mi-a făcut propunerea să merg cu el în Oman şi să fiu antrenor cu portarii la FC Saham, echipă pe care a pregătit-o încă de anul trecut. Sincer, m-a încântat oferta şi aş fi dispus să merg acolo, pentru că financiar este foarte bine, însă nu am oferit un răspuns concret, pentru că vreau să discut cu domnul primar Gheorghiţă. A fost corect cu mine şi vreau să fiu la fel, răspunsul pe care mi-l dă dânsul îl voi da şi eu lui Aristică, şi sunt foarte serios când afirm asta. De asemenea, voi discuta şi cu Victor Naicu când va reveni din vacanţă, pentru că mi-a întins o mână de ajutor anul trecut şi nu vreau să-l dezamăgesc. În ceea ce priveşte Omanul, ar fi prima mea experienţă în străinătate, pentru că nu pun la socoteală că am stat vreo două săptămâni la Khazar Lankaran, când era Mircea Rednic antrenor. Aristică mi-a propus o colaborare de un an, pentru că atât mai are şi el contractul acolo. Repet, vreau să merg, dar numai cu acordul celor de la Podari“, a declarat Dan Zdrâncă, pentru GdS şi sport-vartos.ro.

 

„Vreau oameni de încredere“

 

La rândul său, Aristică Cioabă se bucură din plin de momentele petrecute în familie şi îşi încarcă „bateriile“ pentru noul an competiţional din Oman şi pentru Cupa Asiei, întrucât a reuşit să termine cu nou-promovata FC Saham pe locul trei, la două puncte de echipa campioană.

Aristica

„Sunt în vacanţă, fiica mea este prinsă cu examenele de bacalaureat, aşa că îmi încarc ‘bateriile’ acasă, alături de familie. În ceea ce priveşte fotbalul, nu mai este mult şi vom debuta în Cupa Asiei, pentru că am terminat pe locul trei. Vom juca într-o grupă dificilă şi de aceea le-am cerut şeicilor, adică finanţatorilor, să-mi fac un staff şi să întărim echipa, pentru că în sezonul viitor mi-am propus să câştigăm campionatul şi cupa. Cunoscându-l pe Dan Zdrâncă, i-am făcut propunerea să fie antrenor cu portarii, iar acum aştept răspunsul lui, pentru că am înţeles de la el că are o datorie morală faţă de cei de la Podari şi că nu face nici un pas până nu discută cu cei de acolo. I-am propus un contract pe un an, pentru că atât este valabilă şi înţelegerea mea. Mie îmi expirase contractul cu FC Saham, dar l-am prelungit cu încă un sezon, deşi am avut două oferte din Kuweit şi una din Ghana. Am ales continuitatea în speranţa că vor apărea şi rezultatele mari. Îl voi lua cu mine şi pe preparatorul fizic Mircea Oaidă, care ultima dată a fost la CSMS Iaşi, cu Liviu Ciobotariu, şi cam atât. Aş vrea şi jucători români, dar nu se poate, pentru că am deja doi brazilieni şi un senegalez foarte buni şi locurile stranierilor sunt ocupate. Sunt mulţumit de condiţiile de acolo şi sper să facem o figură frumoasă în Cupa Asiei şi să obţinem eventul în Oman“, a declarat Aristică Cioabă, pentru GdS şi sport-vartos.ro.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.