Davidi Kitai a câştigat Main Eventul EPT Berlin şi 712.000 de euro

Davidi Kitai a devenit primul jucător al Belgiei care a câştigat o etapă în circuitul PokerStars.com European Poker Tour, după ce a reuşit să-l învingă duminică seară pe Andrew Chen la heads-up. Davidi Kitai şi-a adjudecat trofeul, brăţara Shamballa de peste 10.000€, premiul de 712.000€ şi un loc în freeroll-ul Champions of Champions.

La câteva minute după victorie, Davidi Kitai adeclarat pentru pokerstars.com: „Mă simt extraordinar, este fascinant ce mi se întâmpla. Nu ma aşteptam să bat asemenea lot de jucători”.

Robert Cezărescu, cel mai eficint la PokerFest Piatra Neamţ

La Piatra Neamţ s-a intrat în linie dreaptă cu pokerul. După cea de-a doua zi de joc şi nouă concurenţi rămaşi în cursă din cei 81 înscrişi, urmează masa finală, unde Robert Cezărescu (foto) este lider autoritar cu 1.122.000 de fise. Acesta este urmat la o diferenţă considerabilă de Narcis Olaru, cu 399.000 de fise.

Tiger Woods se apucă de poker!

 

Legendarul jucător de golf îşi va încerca norocul la mesele de poker. Tiger Woods va fi gazda unui amplu turneu pe 27 Aprilie 2012, având ca scop strângerea de fonduri pentru fundaţia care îi poartă numele. Taxa de acces la competiţie este de 10.000$ şi include o cameră rezervată pentru două nopţi în Mandalay Bay şi două bilete VIP pentru Tiger Jam, o reprezentaţie în care va cânta Jon Bon Jovi şi prietenii acestuia pe 28 Aprilie. Printre cei care au confirmat participarea la acest eveniment se află şi doi dintre cei mai cunocuţi jucători de poker, Phil Hellmuth şi Doyle Brunson.

Grupaj realizat de Cristian Vasile, sursa foto: pokerblog.com.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.