DEIAN BOLDOR, PE URMELE LUI CRISTI CHIVU

Fundaşul Deian Boldor, care a fost transferat în această vară la formaţia AS Roma, a declarat, într-un interviu acordat site-ului oficial al FRF, că cele mai frumoase momente petrecute la gruparea italiană sunt cele în care a făcut antrenamente cu echipa mare, alături de Totti şi De Rossi.

„Cele mai frumoase momente de când sunt la Roma au fost cele petrecute cu echipa mare. A fost ceva special. Am avut posibilitatea după doar o lună să fac antrenamente cu jucători precum Francesco Totti, Daniele De Rossi şi Simone Perrotta”, a spus Boldor.

Fundaşul român a afirmat că a ales AS Roma, deoarece are un proiect foarte avantajos pentru tinerii fotbalişti.”Este adevărat că m-au ofertat mai multe echipe din Serie A. Am ales Roma deoarece aici există un proiect foarte avantajos pentru cei tineri, ceva asemănător cu ce se întâmplă la Barcelona. Se pune mare accent pe jucători tineri, ceea ce este un lucru bun pentru mine. M-am simţit foarte bine imediat cum am ajuns aici şi m-am integrat foarte repede în grup, iar pentru acest lucru ţin să le mulţumesc colegilor mei! Pe scurt, am ales Roma împreună cu familia mea şi cu agentul meu pentru că a fost cea mai bună ofertă din toate punctele de vedere”, a precizat Boldor.

Deian Boldor s-a accidentat şi nu a apucat să joace vreun meci oficial la echipa de tineret a clubului AS Roma:”Partea tristă, dar care mă ambiţionează şi mai tare, este că nu am putut juca niciun meci oficial. În primele două luni nu am avut drept de joc, iar după turneul cu naţionala under-17 a României am suferit accidentarea la gleznă, care m-a ţinut vreo două luni în afara gazonului. Sper ca după Anul Nou să revin. Abia aştept să joc din nou”.

Boldor, în vârstă de 16 ani, este căpitanul naţionalei under-17 a României, a evoluat la LPS Banatul şi s-a aflat în atenţia mai multor cluburui italiene, între care AC Milan, Internazionale Milano sau Juventus Torino.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.