Dragomir spune lucruri trăsnite, Mititelu înghite-n sec

 

Şeful LPF, Dumitru Dragomir, s-a trezit vorbind astăzi, la Fanatik Show de pe Digi Sport, „aruncând“ ipoteza că în cazul în care Adunarea Generală va decide pe 14 mai că decizia Comitetului Executiv de a dezafilia gruparea din Bănie a fost eronată, atunci toţi jucătorii vor reveniîn Bănie. „Dacă Adunarea Generală va decide că excluderea a fost gresită,Craiova va reveni în Liga a II-a, iar jucătorii vor reveni la echipă. Contractele lor n-au fost suspendate nici o clipă, lor doar li s-a dat dreptul la muncă pentru alte echipe. Contractele vechi nu s-au eradicat deoarece decizia CEx e temporară. Cluburile ştiau asta când au luat jucătorii, şi-au asumat un risc. Mititelu va trebui să le plătească salariile conform vechilor contracte. Dacă n-are bani, atunci vor deveni liberi. Eu cred că n-o sa aibă de unde, dar dacă va avea, bravo lui!”, a declarat Dragomir. „Mititelu nu va scăpa însă. S-a descoperit acum că are acelaşi Certificat de Identitate Sportivă pe două socitetăţi. Ăsta e fals în acte”, a completat Dragomir râzând în barbă.

 

„Juridic nu se mai poate“

 

La rândul său, falimentarul firmei SC FC U Craiova, Adrian Mititelu, a spus că exclude orice posibilitate ca Florin Costea şi ceilalţi 39 de jucători pierduţi gratis să mai poată reveni în Bănie. „În primul rând, nu ştiu în ce calitate mai îşi dă Dragomir cu părerea, pentru că el ocupă fraudulos funcţia. Nu mai e în măsură să spună ce se va întâmpla cu Craiova. Părerile lui sunt făcute, probabil, doar ca să transmită un mesaj membrilor afiliaţi. Acei 40 de jucători nu mai pot reveni oricât ne-am dori noi. Juridic nu se mai poate. E un subiect închis“, a precizat Mititelu la Sport.ro.
Că tot fu băgat în seamă, Mititelu îşi dădu cu părerea şi despre decizia de astăzi a magistraţilor în cazul „Valiza“: „Meciul lui Becali în dosarul Valiza nu s-a încheiat. Returul va fi mai greu decît turul, speţa va fi analizată de cinci judecători. A fost o victorie la limită în tur, 2-1. Ceilalţi ştiu că victoria de azi a lui Becali a fost una pe muchie de cuţit şi nu cred că vor risca să folosească valizele pe finalul acestui campionat“.

Numai puţin de 250 de milioane de euro visează Mititelu să încaseze despăgubiri de la FRF pentru pierderile suferite.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.