DUMITRU DRAGOMIR ŞTIE UNA ŞI BUNĂ: SE JOACĂ ŞI ETAPA A 18-A

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat că etapa a 18-a, prima a returului Ligii I, se va disputa la sfârşitul acestei săptămâni, aşa cum a fost programată iniţial, precizând că în şedinţa de astăzi a Comitetului Executiv al FRF nu s-a discutat amânarea acesteia.

„Etapa a 18-a se joacă. S-a decis o dată, ce să amânăm? Păi acum ce facem, anulăm ce a aprobat Comitetul Federal (n.r. – Comitetul Executiv al FRF)? Nu. E program stabilit, se respectă. În Comitetul Federal de azi nici măcar nu s-a discutat amânarea”, a spus Dragomir, pentru Mediafax.

Oficialul LPF a explicat că niciun club din Liga I nu a solicitat oficial disputarea etapei a 18-a în primăvara anului viitor. „Nu a cerut nimeni nimic oficial. Ce, vremea e bună, pentru ce să mutăm? Au fost declaraţii, dar eu mă iau după declaraţii? Niciun club nu a trimis nici o solicitare scrisă pentru amânarea etapei”, a adăugat Dumitru Dragomir.

În ultimele săptămâni mai mulţi conducători de cluburi şi fotbalişti au declarat că ar dori mutarea etapei a 18-a a Ligii I din cauza condiţiilor meteo nefavorabile. Prima etapă a returului se va desfăşura pe parcursul a cinci zile între 16 şi 20 decembrie.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.