EXCLUSIV: ALEX DANDEA, BUCUROS CĂ A AJUNS LA GAZ METAN SEVERIN

Fundaşul central Alexandru Dandea este sigur că transferul său din această iarnă, la Gaz Metan Severin, nu poate fi decât de bun augur, considerând că formaţia de pe malul Dunării are resursele, condiţiile şi lotul necesar pentru a accede în primul eşalon fotbalistic al ţării.
,,E clar că am făcut un pas înainte prin venirea la Severin. Este o echipă bună, beneficiază de condiţii excelente şi cred că voi face o treabă bună aici. Pe băieţi îi cunosc doar din postura de adversari. Doar pe Boroiban îl ştiam, dar el tocmai a plecat… Am observat însă că formează un lot unit şi foarte valoros. De fapt, când am jucat împotriva lor la începutul sezonului le-am şi zis colegilor de la CSM Vâlcea că Gaz Metan are puterea să se lupte cu Timişoara şi Bistriţa pentru promovare. Mă bucur că voi juca o echipă cu pretenţii şi sper să facem o treabă bună’’, a spus Alex Dandea, mărturisind că a fost în discuţii şi cu ALRO Slatina: ,,Am discutat şi cu cei de la Slatina în această perioadă, dar m-a atras mai mult oferta celor de la Severin. Ştiu că acolo sunt condiţii foarte bune şi consider că are mai multe şanse de promovare anul acesta Gaz Metan decât ALRO şi asta m-a făcut să aleg foarte repede’’.
,,Bondrea este un antrenor experimentat, cam exigent, dar foarte bun’‘
Fotbalistul de 23 de ani a declarat că nu se teme de concurenţă şi că speră să-şi câştige rapid locul în primul unsprezece. ,,Nu am mai jucat din etapa a şaptea şi nu vreau să vorbesc despre ce s-a întâmplat la Vâlcea, dar eu m-am pregătit bine în această perioadă şi nu voi avea probleme. Nu-mi fac griji nici în privinţa adaptării, mă voi integra repede, mai ales că voi juca tot în alb-albastru, culorile reprezentative ale Olteniei. De concurenţă nu mă tem, chiar dacă am văzut că pe postul meu evoluează jucători foarte buni şi cu experienţă. Voi munci şi voi lupta să câştig postul de titular’’, a spus Dandea. ,,Cu nea Marian Bondrea am mai lucrat în urmă cu vreo trei ani, la Vâlcea, şi a fost foarte bine. Este un antrenor experimentat, cam exigent, dar foarte bun. De fapt, aşa sunt cam toţi din generaţia dânsului, uitaţi-vă la Hizo sau Halagian, tehnicieni exigenţi, dar foarte buni. E bine să avem şi un astfel de antrenor, te ţine conectat în permanenţă… Sper să facem o treabă foarte bună şi să-i bucurăm pe suporterii noştrii, pe care i-am văzut foarte ataşaţi de echipă, merg în deplasări, ceea ce e foarte bine’’, a încheiat Alex Dandea.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.