EXCLUSIV – ALIN BIŢIŞ REGRETĂ DESPĂRŢIREA DE GAZ METAN SEVERIN

Sosit în vară la Gaz Metan Severin, la cererea antrenorului Cosmin Bodea, Alin Biţiş şi-a câştigat rapid locul în primul unsprezece, fiind apreciat de suporteri şi de conducători după primele jocuri. O accidentare suferită la coapsa stângă în meciul cu FC Argeş l-a scos însă din ritm, evoluţiile sale ulterioare, după repaosul forţat, nemaifiind la fel de convingătoare. Schimbările din staff-ul tehnic şi chiar administrativ au schimbat într-un final viitorul mijlocaşului de 30 de ani, acesta semnând ieri rezilierea contractului.

,,Am încheiat povestea cu Severinul şi sunt în drum spre Oradea. Ne-am despărţit pe cale amiabilă. Nu sunt supărat, doar că eu îmi doream să continui cu Gaz Metan şi puteam să rămân dacă mă încăpăţânam, dar ce rost avea dacă că nu mai eram dorit? Să rămân şi să nu joc nu era o rezolvare. De când a plecat Bodea lucrurile nu au mai stat atât de bine. Ne-am strâns mâna şi fiecare trebuie să-şi vadă de drum. Le doresc multă baftă în continuare şi să realizeze ce şi-au propus. Ce să zic, a fost o experienţă frumoasă pentru mine şi le mulţumesc suporterilor pentru susţinere’’, a spus, pentru GdS, mijlocaşul de 30 de ani.

,,Sunt în discuţii cu mai multe echipe, nu duc lipsă de oferte. Acum mă duc acasă, o să reflectez şi până duminică cred că voi şti unde merg’’, a completat Alin Biţiş.

Firoiu va fi împrumutat

Un alt jucător care ar putea părăsi echipa pregătită de Marian Bondrea este Mihnea Firoiu, juniorul urmând să fie împrumutat pentru următoarele şase luni.

,,În privinţa lui Firoiu ne-am hotărât să-l împrumutăm, iar acum îi căutăm echipă. În momentul de faţă este greu să prindă echipa şi are nevoie să joace, să crească valoric. Îl vom ceda pentru retur, iar dacă el va da un randament bun va reveni la echipă, dacă nu vom vedea ce se va întâmpla, pentru că el mai are contract încă un an şi jumătate. El nu va mai fi jucător sub 21 de ani din vară, aşa  că trebuie să ştim exact dacă ne putem baza pe el din campionatul viitor. Îi va prinde acest împrumut’’, a spus, pentru GdS, directorul sportiv Marian Zaharia.

Azi dimineaţă au efectuat vizita medicală şi jucătorii Milan Mitici, Bozidar Cosic, Liviu Osca şi Silviu Bălace, ultimii doi fiind transferaţi în această iarnă. Mâine, conducătorii olteni vor lua o hotărâre cu privire la cantonamentul din Antalya (4-16 februarie), în cazul unui răspuns pozitiv urmând să se plătească o parte din ,,sejurul’’ de la Lara (Belek).

Altfel, antrenorul găzarilor, Marian Bondrea, a ,,comandat’’ pentru sâmbătă, la ora 11.00, pe terenul de la ,,Termo’’, un joc-şcoală, dorind să se edifice asupra mai multor juniori sosiţi în probe, dar şi să ia o decizie cu privire la Cătălin Niţă şi Bogdan Chirea, reveniţi după împrumutul la FC Olt.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.