EXCLUSIV – ALRO şi FC Olt şi-au amânat reunirile

Divizionarele secunde din Slatina, ALRO şi FC Olt, s-au răzgândit în ultima clipă în privinţa reunirii, care ar fi trebuit să aibă loc mâine dimineaţă.

„Am amânat cu o săptămână reunirea lotului, din mai multe considerente. Mâine vom purta o discuţie cu oficialităţile şi vom stabili toate detaliile. Vom vedea ce antrenorii vom avea, bugetul, obiectivul, totul ce să mai… Noi vrem să continuăm cu staff-ul vechi, împreună am făcut programul de pregătire, am stabilit cantonamentele, dar trebuie să fie aprobate şi de conducătorii oraşului. În privinţa vizitei medicale rămâne de văzut ce fereastră vom găsi săptămâna viitoare. Despre lot pot să vă spun că au venit Marius Jianu şi Ninel Corcoveanu şi că au semnat prelungirea contractelor majoritatea jucătorilor vechi. Mai sunt discuţii cu unii, se poartă tratative şi cu alţii, dar totul depinde de rezultatul întâlnirii de mâine. Oricum, reunirea va avea loc lunea viitoare, la ora 11.00, la stadionul Metalurgistul“, a spus preşedintele formaţiei ALRO Slatina, Jean Niţulescu, pentru sport-vartos.ro.

„Am decis să mai stăm o săptămână, pentru că este sufiecient timp pentru pregătire. În principiu ne reunim lunea viitoare, dar nu este exclus să începem pregătirea ceva mai devreme. Jucătorilor le-am spus să stea pe aproape. Am stabilit tot, dar le vom comunica la momentul potrivit“, a spus, pentru sport-vartos.ro, tehnicianul celor de la FC Olt, Dan Oprescu.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.