EXCLUSIV – Gaz Metan Severin se va numi CS Turnu Severin

Imediat după meciul cu Juventus Bucureşti, care a consfinţit promovarea CS Gaz Metan Severin în Liga I, oficialii grupării de la Dunăre anunţau că intenţionează să schimbe denumirea echipei. Ideea nu a fost abandonată, iar vineri dimineaţă s-au iniţiat primele hârtii pentru noua titulatură a trupei antrenate de Marian Bondrea, gruparea olteană urmând să evolueze în Liga I sub numele de Clubul Sportiv Turnu Severin, şi nu FC Severin, cum se vehicula la început.
De asemenea, oficialii grupării oltene au stabilit în mare parte şi programul de pregătire. Reunirea echipei va avea loc pe 18 iunie, iar pe 19 iunie, Marius Bălău şi compania se vor prezenta la Craiova, pentru efectarea vizitei medicale. Urmează o perioadă cu antrenamente pe plan local, apoi, în intervalul 24-30 iunie, va avea loc primul cantonament al verii, destinat pregătirii fizice, cel mai probabil la Băile Herculane. După două zile libere, se va pleca în cel de-al doilea stagiu, care va avea loc în perioada 2-14 iulie, oltenii preferând să se testeze în Austria, însă cartierul general nu a fost deocamdată stabilit, fiind mai multe variante în discuţie. În alegerea găzarilor vor conta foarte mult numele adversarilor pe care îi vor întâlni în amicale, întrucât acest cantonament este destinat pregătirii tehnico-tactice.
Mijlocaşul formaţiei Gaz Metan Severin, Alexandru Neacşa, a primit sâmbătă dimineaţă, în cadrul unei ceremonii desfăşurate la Ţicleni, titlul de cel mai bun tânăr jucător din Liga a II-a, în opinia Radio România Regional şi Gazeta Sporturilor. Cu această ocazie au mai fost premiaţi Gabriel Precup, mijlocaşul formaţiei oltene ALRO Slatina fiind desemnat cel mai bun fotbalist din Liga a II-a, şi Marius Curtuiuş, atacantul Gloriei Bistriţa primind diploma de cel mai bun marcator (12 goluri).

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.