EXCLUSIV – GĂZARII L-AU CONVINS PE BONDREA

Incertitudinea a luat sfârşit, Marian Bondrea şi-a pus semnătura marţi seară pe contractul cu Gaz Metan Severin, oficialii olteni obţinând o înţelegere pe o perioadă de un an şi jumătate.

Banchetul de final de an, susţinut marţi seară de găzari la Severin, a fost fructuos din toate punctele de vedere. Jucătorii şi-au primit salariile, iar oficialii olteni au ciocnit un pahar de şampanie şi cu tehnicianul Marian Bondrea, care şi-a dat acordul să antreneze pentru un an şi jumătate gruparea de pe malul Dunării. „Da, lucrurile sunt clare acum, am semnat pe un an şi jumătate cu Gaz Metan Severin. Sper să fie într-un ceas bun, să facem o treabă bună“, a declarat Marian Bondrea. „Planul de pregătire nu este definitivat încă, am trasat ceva pe hârtie şi urmează ca în zilele următoare să stabilim detaliile. În privinţa lotului mi-am făcut o idee, după trei jocuri şi trei victorii pot spune că sunt speranţe. Băieţii mi-au lăsat o impresie bună, deşi mulţi nu au arătat tot ce pot şi sunt convins de asta. Fie au jucat mai puţin, fie au ajuns mai târziu în forma optimă. Vor fi ceva schimbări în lot, la începutul lunii februarie vreau să susţinem un turneu şi acolo vom vedea la lucru şi alţi jucători, pentru că trebuie să ne întărim. La echipă vor veni jucători în funcţie de cei care vor pleca, iar momentan nu am stabilit pe cine nu vom mai conta. Toate deciziile vor fi luate după acel turneu“, a completat Marian Bondrea.

Bucuros că lucrurile s-au „aşezat“, primarul Severinului, Constantin Gherghe, s-a arătat optimist în privinţa colaborării cu Marian Bondrea: „Gata, avem şi antrenor cu acte. Domnul profesor Bondrea şi-a dat acordul şi sunt convins că vom avea o colaborare foarte bună, pentru că are experienţă şi este un tehnician foarte bun. Legat de tur, pot spune că a fost mulţumitor, dar puteam fi mai sus de locul patru dacă eram mai atenţi şi nu aveam acele oscilaţii. Sper însă să avem un retur foarte bun“.

„Pentru noi acum începe munca grea“

În timp ce jucătorii îşi fac planuri de vacanţă, oficialii olteni îşi calculează mutările pentru un retur cât mai bun. „Unii intră în vacanţă, dar pentru noi acum începe munca grea. Trebuie să le punem cap la cap şi să fie toate în ordine până pe 3 martie, când începe campionatul. Zilele acestea vom stabili toate datele cu privire la perioada de pregătire. Până acum ştim că reunirea este pe 12 ianuarie, zi care coincide şi cu efectuarea vizitei medicale la Policlinica Sportivă dinCraiova. La sfârşitul lunii echipa va merge şase-şapte zile într-un cantonament montan, care va fi destinat acumulărilor fizice. Apoi, la începutul lunii februarie se va plece pentru 12 zile în cel de-al doilea stagiu, unde vom participa la un turneu de jocuri, de care a spus şi domnul Bondrea. Acest cantonament este alocat partidelor amicale şi elementelor tehnico-tactice“, a afirmat directorul sportiv al găzarilor, Marian Zaharia.

Altfel, ieri dimineaţă s-a cunoscut şi numele primului jucător plecat, fiind vorba despre Alin Coţan, a cărui evoluţie nu s-a ridicat la nivelul aşteptărilor, iar conducerea olteană a activat o clauză din contract, rezilierea fiind pe cale amiabilă.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.