EXCLUSIV – Liceenii craioveni au încheiat pe trei CM Şcolar

Gp finala

Echipa Liceului Tehnologic Auto Craiova s-a clasat pe locul trei la Campionatul Mondial Şcolar, după ce a dispus duminică dimineaţă, în finala mică, cu 3-2, de reprezentanta Franţei, gazda acestui turneu final. În timpul regulamentar, scorul a fost egal, 0-0, apoi s-a trecut la „regula casei“ de departajare. În loc să execute penalti, jucătorul desemnat de antrenor porneşte cu mingea la picior de la mijlocul terenului şi, în zece secunde, trebuie să-l învingă pe portar. Din tabăra craioveană au marcat Ştefan Enache, Cătălin Grosu şi Antonio Cruceru, în timp ce Alex Cioablă şi Giani Marinoiu au ratat.
„Sunt bucuros că am ajuns până aici, pentru că nu este la îndemâna oricui să termine pe poziţia a treia o astfel de competiţie, la startul căreia au fost 24 de echipe. Îi felicit pe băieţi pentru această performanţă şi sunt mândru de ei. Ne-au felicitat adversarii, au fost fair-play, ne-au sunat de la FRF, de la minister… Toţi au fost încântaţi de acest loc trei. Eu mă bucur că am făcut cinste României şi am arătat că avem valori şi la acest nivel“, a declarat Paul Răducan, pentru GdS şi sport-vartos.ro.
În partida de duminică „unsprezecele“ echipei noastre a fost compus din următorii: L. Popescu – Troacă, Sandu, Lică, Enache – C. Ionescu, Cruceru, Marinoiu, Grosu – Al. Popescu, Cioablă. Pe parcurs au mai intrat: Amza, Nistorescu, Tămârş, Preda, Cl. Marin, An. Georgescu.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.