EXCLUSIV – MARIAN BONDREA A DECIS LOTUL GĂZARILOR PENTRU CANTONAMENTUL DE LA HERCULANE

Antrenorul formaţiei Gaz Metan Severin, Marian Bondrea, a stabilit sâmbătă lotul de jucători pe care va conta în primul stagiu de pregătire din această iarnă, cel de la Herculane (23-30 ianuarie), destinat acumulărilor fizice.

Lotul găzarilor cuprinde 26 de fotbalişti şi este compus din următorii: portari: Mihai Şteţca, Mihai Neagoe, Daniel Popescu; fundaşi: Alex Mirescu, Marius Bălău, Bozidar Cosic, Dan Ignat, Liviu Rusu, Silviu Bălace, Liviu Oşca, Alex Dandea, Rădulescu (junior venit în probe de la Rapid); mijlocaşi: Milan Mitic, Hugo Moutinho, Eugen Rioşanu, Adrian Olah, Ionuţ Mitroi, Alex Neacşa, Alex Zaharia, Bogdan Chirea, Viorel Şaim; atacanţi: Alex Marin, Patrian Trifu, Cosmin Vancea, Paul Abba, Gabriel Oprea.

Găzarii vor pleca luni, la ora 10.00, spre Herculane şi vor fi cazaţi la Hotel „Diana“, revenirea la Severin urmând să aibă loc duminică seară.

,,Ce a fost până acum a fost o revenire la efort, după atâtea sărmăluţe şi fripturi nu se putea intra în forţă în pregătire, ci treptat. De acum însă, lucrurile se vor schimba. Vom avea câte două antrenamente pe zi, exceptând mâine (astăzi – n.r.) şi duminică, în care vom lucra şi fizic şi tehnico-tactic. Vom începe practic să creăm omogenitate la lot’’, a spu Bondrea, pentru GdS. ,,Nu aş vrea să vorbesc deocamdată de valoarea lotului, pentru că nu cunosc prea bine celelalte echipe din serie, dar ţinând cont că avem şi jucători de Liga I eu cred că este bine. O idee clară o voi avea după partidele de pregătire’’, a punctat Marian Bondrea.

Patru jucători vor fi împrumutaţi

În urma jocului-şcoală susţinut sâmbătă dimineaţă pe terenul de la ,,Termo’’ de juniorii clubului şi câţiva dintre componenţii echipei mari, conducătorii formaţiei Gaz Metan Severin au decis să împrumute patru jucători la Autocatania Caransebeş (locul cinci în Liga a III-a, seria 5) până la finalul sezonului. Este vorba despre juniorii Mihnea Firoiu, Mădălin Poenaru şi Giani Cândea, dar şi de Cătălin Niţă (25 de ani), revenit după experienţa nefastă de la FC Olt.

,,La test au fost prezenţi şi conducătorii celor de la Caransebeş, cărora le-au plăcut mult cei patru jucători şi ne-am propus să-i împrumute. Noi am fost de acord, pentru că este foarte important pentru ei să aibă jocuri în picioare, pentru că numai aşa pot creşte valoric. Zilele următoare vom parafa actele’’, a spus, pentru GdS, preşedintele executiv al găzarilor, Gheorghe Frăţică.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.